Fotospion: imagini exclusive cu viitorul BMW X4

de Sebastian Toma, Foto: Bogdan Mirică
Joi, 12.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW se pregăteşte să lanseze noul X4, fratele mai mic al lui X6. Până la debutul oficial, vă prezentăm o galerie foto exclusivă cu un prototip camuflat al lui X4, surprins pe o autostradă din Germania.

Esential 14 martie 2014 este data la care va fi lansat noul BMW X4.
BMW X4 va fi noua propunere a mărcii bavareze în segmentul crossoverelor premium. Este descris ca fiind un frate mai mic al lui X6 şi va fi bazat pe platforma lui X3. Design-ul său şi ideea generală a produsului vor urmări liniile lui X6, ceea ce înseamnă că vom avea trăsături sportive pe un SUV, concept definit de cei de la BMW ca fiind un SAV, acronim pentru Sports Activity Vehicle. Până la prezentarea oficială a modelului, programată pentru ediţia 2014 a Salonul Auto de la Geneva, vă prezentăm un set de imagini-spion ale prototipului lui X4, surprins de Automarket în timpul testelor derulate pe o autostradă din Austria 

Ca de obicei, prototipul este deghizat cu ajutorul unor autocolante care facă dificilă distingerea formelor de bază. Remarcăm o bară de protecţie faţă inspirată din cea a lui X3, dar cu un design mai agresiv, alături de un posterior mai ”cuminte” decât cel al lui BMW X6. Încă de la început, reprezentanţii BMW au declarat că acest model va fi mai practic decât un X6, de unde şi formele mai temperate.

Ne aşteptăm ca noul X4 să ofere în standard cinci locuri şi să aibă un portbagaj cu un volum apropiat de cel al lui X3.

Urmareste Automarket
Până acum, ştim şi că noul BMW X4 va fi oferit în standard cu roţi motrice spate, urmând ca tracţiunea integrală xDrive să fie disponibilă doar în lista de opţionale sau pe versiunile mai puternice. Lista de motorizări va include unitatea pe benzină de 2.0 litri şi 240 CP, dar şi dieselul de aceeaşi capacitate, care livrează 184 CP. Vârful de gamă va fi asigurat de unitatea cu şase cilindri în linie, de 3.0 litri, care asigură 330 CP.
O versiune M a lui X4 nu va fi construită, însă ar putea fi creată o versiune M Performance a acestui model.

Comentarii (7)

  • hkhj44
    O alta struto-camila. Iar la imaginea a 3 a se vede labartat autocolantul de pe usa, ori are masina o problema,inestetica,de......design.
    6 11
  • Dacia Plant
    Dupa cum vedeti o sa fie un fel de X3 combinat cu 5GT = X4.
    Numai bun pentru sotiile posesorilor de X6.
    7 5
  • Masina din fata bmw-ului di poza nr. 4 pare a fi noul rs6 avant. Frumos.
    4 2
  • @io: Si un trailer plin cu Peugeot-uri si Citroen-uri, semn rau?

    @Automarket: aveti probleme cu noua galerie foto, dupa ce derulez prin ea, nu pot sa folosesc spatiul in chenarul de comentarii, mai bine o lasati pe cea veche, e mai buna:(
    1 0
  • @lorinczi.thomas

    Mulţumim pentru sesizare!
    Acum funcţionează cum trebuie.
    0 0
  • holow21
    Automarket in Germania sau in Austria sau facut pozele .....?
    0 0
  • @holow21: "Până la debutul oficial, vă prezentăm o galerie foto exclusivă cu un prototip camuflat al lui X4, surprins pe o autostradă din GERMANIA."

    In poza 5, in partea de sus, scrie pe panoul rutier "Aschheim Sud", (din cate mai vad, aflat la 1.7 km de locul unde au fost facute pozele).
    Din ce a gasit prietenul meu, Google, aflu ca Aschheim este apropiat de Munchen, orasul natal BMW, deci in Germania!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru