Evolutia speciei: BMW X6 in viziunea Hamman

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.09.2009
Tunerul german Hamann va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt modelul BMW X6 Tycoon EVO. Modificarile facute de inginerii nemti au vizat atat designul masinii cat si performantele propulsorului.

Salonul Auto de la Frankfurt va fi gazda multor modele noi, insa publicul va avea parte si de un spatiu special dedicat caselor de tuning. De la un asemenea eveniment nu putea lipsi tunerul german Hamann, care va prezenta noua lui victima, si anume BMW X6. In cursul acestui an, casa de tuning a realizat un pachet de modificari putin mai inedit pentru automobilul bavarez, botezat Tycoon.

Pentru a se afla la inaltimea asteptarilor, inginerii de la Hamann au revizuit acel kit care acum poarta denumirea de Tycoon EVO. Pachetul Hamann este disponibil in patru versiuni de motorizare: xDrive35i (care ajunge la 360 CP), xDrive30d (care trece de la 235 de cai la 265 CP), xDrive35d (a carui propulsor livra 286 de cai iar acum produce 320 CP) si xDrive50i (care initial dispunea de 407 CP iar acum se remarca prin cei 500 de cai).

Asemeni precursorului Tycoon, care oferea un numar mare de modificari exterioare, si pachetul EVO aduce multe schimbari in ceea ce priveste designul. Automobilul va dispune de un kit de caroserie mai lat cu 600 mm decat cel standard, praguri laterale, terminatii duble ale sistemului de evacuare, spoilere fata si spate modificate si un deflector de aer posterior. La interior avem parte de numeroase accesorii fabricate din fibra de carbon, iar din echiparile acestui pachet, cu siguranta nu puteau lipsi jantele de 23 de inch.

via | autocar

Comentarii (7)

  • alexandru26
    cazan pe 4 roti...perfecta pentru cocalaru din tine, are spatiu de depozitare lantz de 5 kile de aur, ghiuluri si telefoane( pe cosmote, vodafone si etc), pedale custom made pentru pantofii albi cu cioc incovoiat, !! cumpara-ti X6 Tycoon:)):)). astia de la hamann nu mai au activitate....si tuneaza orice caruta

    dau un link mai jos cu tuning din anii 80 sa vedeti pe vremea knd nu erau atatea materiale cu ce finete lucrau baietii ala tuning adevarat:

    http://www.1000sel.com/
    4 4
  • george si roland_st
    Si eu am o viziune........ca da BMW faliment!
    2 6
  • deja devine un obicei pentru Hamman sa modifice X6-uri; oare nu s-or fi plictisit sa modifice aceeasi masina de 50 de ori?
    1 1
  • ...
    Dar oare nu v-ati plictisit voi sa tot dati commenturi degeaba,fara sa ganditi?
    bai alexule .
    Strugurii sunt acrii daca nu ajungi la ei ,sa-i?

    de ce nu apreciezi munca si efortul tunnerilor?
    Masina asta ii de nota 10 "cu stelute" si tu te trezesti comentand despre nu stiu ce amaraciuni d'ale tale.Is de acord ca exista multi cocalari dar asta nu inseamna ca nu sunt si oameni care pur si simplu apreciaza un design reusit si un efort de care tu nu tii seama.Sper sa te simti si alta data sa comentezi la subiect.
    Ziua buna
    3 0
  • Go Dutzu! Go!
    Dutzu are dreptate! Ador BMW X6 si chiar nu ma proclam cocalar si sigur nu sunt singurul. Iar daca Alexandru26 zice ca e o "caruta" inseamna ca are probleme serioase cu vederea si ii recomend un oftalmolog. E o masina deosebita, iar cei de la Hamman au transformat-o intr-una speciala.

    P.S.: Unor useri ar trebui sa li se interzica sa aduca niste comentarii stupide si/sau deviate de la subiect. Multumesc! :)
    3 0
  • andrei
    daca ai nevoie de o masina de teren iti iei de teren daca vrei una sport iti iei una sport fiecare pe genul ei. X6 e un hibrid intre astea doua: sport si teren dar in niciuna din categorii exceleaza, vorba lu alexandru: un cazan pe 4 roti....si oricum BMW a devenit praf...cu scuzele de rigoare..
    0 1
  • evolutie?
    arata mai nashpa decat una de serie , nu as paria pentru ea nimic
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru