X1

Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

Noul BMW X1 M35i xDrive este aici: cea mai puternică versiune a lui X1 are 300 de cai putere

BMW a lansat oficial noul X1 M35i xDrive, cea mai puternică versiune a SUV-ului său compact. Noul model primește un motor de 300 de cai putere pentru piața din Europa, alături de noul sistem multimedia iDrive 9.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Modele noi

BMW lansează versiuni cu ampatament mărit pentru X1 și iX1

BMW a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai versiuni alungite pentru SUV-urile X1 și iX1. Noile modele cu ampatament mai lung sunt disponibile doar pentru piața din China.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Premii auto

Finaliștii World Car of the Year 2023: lupta se dă între BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6

Juriul concursului World Car of the Year a anunțat oficial finaliștii ediției din acest an. Astfel, BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6 sunt modelele care se bat în acest an pentru titlul suprem.
Luni, 26 Septembrie 2022 | Feature

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul BMW X1

BMW X1, SUV-ul compact al constructorului bavarez, a ajuns la a treia generație. Noul model aduce modificări importante la capitolele tehnologie, siguranță și chiar motorizări. Odată cu noua generație își face debutul și o versiune complet electrică a lui X1. Iată 5 lucruri esențiale despre noua iterație a modelului bavarez.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Feature

Povestea lui BMW X1: Cum s-a născut cel mai mic SUV al bavarezilor

BMW X1 se află printre modelele care au demonstrat, cu succes, că SUV-urile nu trebuie să fie neaparat mari și, mai ales, că nu sunt obligate să ofere un sistem de tracțiune integrală. O dovedesc cele peste două milioane de exemplare vândute de-a lungul a trei generații.
Joi, 30 Iunie 2022 | Intern

Prețuri noul BMW X1 în România: start de la 41.200 de euro

Noua generație BMW X1 poate fi comandată în România. Momentan, SUV-ul poate fi comandat alături de patru motorizări convenționale, dar ulterior va fi disponibilă și versiunea electrică iX1 xDrive30.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Noua generație BMW X1. Motoare electrificate, sistem multimedia nou și start de la 43.900 de euro

BMW a lansat, oficial, noua generație a celui mai mic SUV al său, X1. Noul model a crescut în dimensiuni față de generația anterioară și primește o serie de noutăți, printre care și noul sistem multimedia BMW Operating System 8. Mașina va fi oferită cu motoare electrificate, iar prețul de pornire este de 43.900 de euro.
Marti, 10 Mai 2022 | Modele noi

Imagini din timpul testelor cu viitorul BMW iX1, pur electric

Constructorul bavarez de automobile a publicat o serie de imagini, din timpul testelor de iarnă, cu prototipul viitorului iX1. Cu alte cuvinte, versiunea cu zero emisii a SUV-ului de clasă compactă.
Marti, 25 August 2020 | General

Informații despre viitoarea generație BMW X1: SUV-ul nemților ar urma să debuteze în 2022. Versiunea electrică va fi lansată până la finalul lui 2023

BMW a demarat deja procesele pentru dezvoltarea noii generații X1. Conform surselor apropiate companiei, SUV-ul va fi prezentat în a doua parte a anului 2022. Versiunea electrică iX1 a fost confirmată de reprezentanții BMW și va debuta până la finalul anului 2023.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarele generații BMW Seria 5 și X1 vor avea versiuni electrice: cele două modele vor fi lansate până la finalul anului 2023

Oficialii BMW au anunțat că viitoarele Seria 5 și X1 vor fi disponibile și în versiuni electrice. Cele două modele fac parte din strategia Number One > Next, un proiect care să genereze până la finalul anului 2023 o gamă cu 25 de modele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric).
Miercuri, 29 Mai 2019 | Modele noi

BMW X1 primește o serie de îmbunătățiri: design modificat, tehnologii noi și o versiune plug-in hybrid

BMW a publicat primele imagini și detalii cu X1 facelift. SUV-ul nemților primește o versiune plug-in hybrid X1 xDrive25e capabilă să ofere o autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Intern

Preferințele clienților BMW din România în 2018: 76% au ales motorizări diesel, iar SUV-ul X1 este cel mai bine vândut model al mărcii

Aproape 76% dintre clienții care au cumpărat un BMW în România în 2018 au ales o motorizare diesel, în timp ce peste 57% dintre aceștia au optat pentru un SUV. În premieră, X1 a devenit cel mai bine vândut model BMW în România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Septembrie 2018 | General

Noutăți de toamnă în gama BMW: ediție specială M Sport Shadow pentru Seria 1 și îmbunătățiri pentru SUV-urile X1 și X2

BMW introduce o versiune specială pentru Seria 1 și o nouă linie de echipare pentru X2. Totodată, nemții vin și cu câteva modificări la nivelul motorizărilor oferite pe X1 și X2.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW X1 ajunge la a doua generaţie: mai mare, mai încăpător şi cu tracţiune faţă şi integrală

BMW a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului X1, ajuns la a doua generaţie. Modelul îşi schimbă platforma, dimensiunile şi primeşte motorizări şi design reîmprospătate.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Modele noi

BMW X1 primeşte o actualizare pentru anul 2014

BMW a anunţat că va aplica o actualizare în gama X1 începând cu primăvara anului 2014. Aceasta implică materiale, culori şi dotări noi pentru gama X1 facelift.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Drifturi cu BMW la 2800 de metri altitudine

Cei care vor să înveţe cum se controlează o maşină în mediu 100% sigur chiar şi după ce ninsorile au acoperit România se pot înscrie la cursurile organizate de BMW în Austria sau Finlanda. Automarket a participat la acestea şi vă prezintă la ce trebuie să vă aşteptaţi de la un astfel de program.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Modele noi

BMW X1 Powder Ride - ediţie specială limitată la 1.000 de exemplare

Sezonul rece se apropie cu paşi mari, iar BMW a decis să se pregătească din vreme. BMW X1 Powder Ride edition este propunerea bavareză pentru amatorii de sporturi de iarnă.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW X1 a primit un facelift pentru a-şi îmbunătăţi poziţia pe piaţă. SUV-ul compact din Munchen este disponibil alături de motorizări noi, o transmisie automată cu opt trepte şi liniile de design xLine şi Sport Line, care oferă posibilităţi suplimentare de personalizare.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

BMW a confirmat X4 şi X2

Gama de crossovere a celor de la BMW va fi mărită cu două modele noi X4 şi X2. BMW X4 va deveni o versiune SAC a lui X3, în timp ce X2 va deveni un SAC bazat pe X1.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru