BMW lansează versiuni cu ampatament mărit pentru X1 și iX1

de Tiberiu Safta
Miercuri, 19.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai versiuni alungite pentru SUV-urile X1 și iX1. Noile modele cu ampatament mai lung sunt disponibile doar pentru piața din China.

Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, BMW a prezentat două versiuni noi pentru modelele X1 și iX1. Mai exact, noile mașini sunt acum versiuni cu un ampatament alungit ale acestor modele, proiectate special pentru a fi vândute exclusiv în China.

Astfel, noile versiuni au o caroserie mai lungă cu 116 milimetri și un ampatament mai lung cu 110 milimetri față de versiunile obișnuite. Datorită acestor modificări, caroseria a ajuns să măsoare 4616 milimetri, iar ampatamentul este acum lung de 2802 milimetri.

Bineînțeles, aceste modificări aduc cu sine mai mult spațiu la interior pentru pasagerii din spate, precum și portiere spate mai lungi și chiar un plafon panoramic alungit.

Ca motorizări, noul X1 alungit primește un motor pe benzină de 1.5 litri cu 3 cilindri, de 156 de cai putere. Clienții mai pot alege și motorul de 2.0 litri cu 4 cilindri, de 204 cai putere. Cu privire la dotări, versiunea de bază sDrive20Li primește faruri LED, plafon panoramic, jante de 18 inch, scaune îmbrăcate în piele Veganza, elemente de decor vopsite în negru lucios și volan îmbrăcat în piele.

De asemenea, modelul primește un instrumentar digital de 10.25 inch și un sistem multimedia cu ecran de 10.7 inch.

Cât despre versiunea alungită a electricului iX1, BMW nu a oferit foarte multe detalii. Despre acesta, constructorul bavarez spune că primește câteva elemente specifice pieței din China pe partea digitală, un sistem de tracțiune integrală antrenat de două motoare și o grilă de cristal sculptată. BMW nu a oferit detalii despre propulsorul noului iX1 alungit.

Așa cum spuneam, noile versiuni alungite ale celor două SUV-uri vor fi disponibile doar în China. Prețul de pornire pentru X1 alungit este echivalentul a 38.200 de euro.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru