Imagini din timpul testelor cu viitorul BMW iX1, pur electric

de Alexandru Monenciu
Marti, 10.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile a publicat o serie de imagini, din timpul testelor de iarnă, cu prototipul viitorului iX1. Cu alte cuvinte, versiunea cu zero emisii a SUV-ului de clasă compactă.

Munca inginerilor BMW la următoarea generație X1 este aproape finalizată. Anterior, constructorul din Munchen a confirmat că viitorul X1 va fi disponibil inclusiv într-o versiune pur electrică, denumită iX1, iar acum avem câteva imagini cu prototipul.

Odată cu publicarea acestor imagini, BMW anunță că iX1 a trecut cu brio de testele dinamice, în condiții de iarnă. Acestea au avut loc la centrul BMW Group din Arjeplog, în nordul Suediei.

Pe durata testelor, inginerii au vrut să vadă cum se comportă motoarele electrice, tehnologia de tracțiune integrală, bateria de înaltă tensiune, electronica de putere și tehnologia de încărcare ale lui iX1.

Versiunea electrică a lui X1 va fi echipată cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte. Din punct de vedere estetic nu vor exista multe diferențe între un model echipat cu motor convențional și acest iX1.

Noua generație BMW X1 va debuta în toamna acestui an. Versiunea electrică va fi adăugată în gamă "imediat după", transmit reprezentanții companiei.

via BMW

Comentarii (2)

  • Mah io as vrea unu 'impur' si mirositor :)
    4 5
  • Pai daca iti place putoarea, trage evacuarea de la centrala de apartment inauntru si evacuarea de la masina in interior. Ne ajuti si pe noi sa nu respiram ce emiti tu si iti satisfaci si placerea.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru