BMW X1 Powder Ride - ediţie specială limitată la 1.000 de exemplare

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sezonul rece se apropie cu paşi mari, iar BMW a decis să se pregătească din vreme. BMW X1 Powder Ride edition este propunerea bavareză pentru amatorii de sporturi de iarnă.

Vine iarna şi BMW nu vrea să prins nepregătit. Pentru cei care apreciază sporturile de iarnă, BMW prezintă o ediţie limitată a SUV-ului X1 numită Powder Ride Edition. Este o serie limitată la doar 1.000 de exemplare, din care două vor ajunge în România. În funcţie de comenzi, acest număr ar putea să crească.

BMW X1 Powder Ride Edition se bazează pe nivelul de echipare xLine îmbogăţit cu motivul grafic Powder Ride plus ornamente cromate specifice şi jante de 18 inch. Pe plafon avem un portbagaj suplimentar personalizat ce adăposteşte un set de skiuri K2, produse speciale pentru acest model BMW. Aceste schiuri performante sunt personalizate cu elemente BMW.

Urmareste Automarket
Modelul va fi prezentat pentru început la Salonul Auto de la Los Angeles ce se va desfăşura între 30 noiembrie şi 9 decembrie în acest an.
Culoarea de lansare este Valencia Orange pe care au fost aplicate elementele grafice K2 plus imaginea stilizată a unei vulpi şi un X dinamic pictat pe aproape întreaga lungime a maşinii. 

Din cele 1.000 de exemplare două vor sosi în România, iar unul dintre acestea va putea fi admirat începând cu luna decembrie la Poiana Braşov. 

Comentarii (2)

  • foarte tare...........
    ceva ce iasa in evidenta pe strazi........
    4 3
  • marius
    Celalat i-l iau eu !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru