OFICIAL: Lexus GS, facelift pregatit pentru Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.09.2009
Lexus a prezentat astazi prima imagine si primele detalii ale faceliftului operat pe modelul GS, asteptat sa debuteze live la Frankfurt.

Dupa ce zilele trecute a prezentat publicului un facelift subtil pentru varful de gama LS, Lexus anunta astazi un nou model care va debuta in forma revizuita in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre Lexus GS, care va aduce publicului european o serie de modificari menite sa revigoreze vanzarile modelului pe segmentul premium.

Lista de modificari include o serie de imbunatatiri aduse sistemelor de siguranta, revizuiri la nivelul exteriorului si interiorului precum si un sistem audio nou, mult mai performant.

Versiunea hibrida GS450h a primit la randul ei o serie de imbunatatiri care ajuta la o individualizare mai buna in cadrul gamei: grila frontala a fost modificata, logo-ul Lexus a fost mai bine evidentiat iar oglinzile exterioare au primit semnalizatoare. De asemenea, interiorul poate fi personalizat cu ajutorul unei palete de culori mult mai bogate.

Alaturi de faceliftul modelelor LS si GS, standul lexus va gazdui si un model foarte important in gama brandului japonez: compactul LF-Ch in versiune concept, viitorul rival al modelelor BMW Seria 1 si Audi A3.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • gfh
    super tare masina...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru