Lexus

Joi, 18 Iulie | Modele noi

Noul Lexus LBX Morizo RR, versiune de performanță cu motor de 300 de cai putere

Lexus a prezentat oficial noul LBX Morizo RR, o versiune de performanță a crossover-ului japonez. Noua versiune aduce un motor de 300 de cai putere preluat de la hot hatch-ul GR Corolla.
Vineri, 14 Iunie | Concepte

Noul Lexus GX Monogram este un concept dotat cu un cuptor de făcut pizza și un minibar

Lexus a prezentat oficial noul GX Monogram. Acesta este un concept al unui SUV de teren adaptat special pentru a putea fi dotat cu un cuptor de făcut pizza și cu un minibar.
Luni, 20 Mai | Modele noi

Versiune nouă pentru Lexus RZ: roți motrice față și 480 km autonomie

Constructorul nipon de automobile anunță o nouă versiune de bază pentru SUV-ul cu zero emisii RZ. Denumită RZ 300e, această oferă până la 480 de kilometri autonomie și o configurație cu roți motrice față.
Joi, 18 Aprilie | Intern

Noul Lexus LBX a ajuns în România: disponibil de la 38.200 de euro

Noul Lexus LBX, cel mai mic model din portofoliul niponilor, a ajuns în România. SUV-ul a fost prezentat în cadrul unui eveniment special, la care am luat și noi parte. Prețurile pornesc de la 38.200 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 12 Ianuarie | Concepte

Versiune de performanță pentru Lexus LBX: motor preluat de la GR Corolla

Lexus a prezentat noul LBX Morizo RR, versiunea de performanță a crossover-ului japonez. Noul model este în stadiul de concept, iar sub capotă se regăsește un motor de 305 cai putere preluat de la GR Corolla.
Vineri, 29 Decembrie 2023 | Industrie

Toyota va încheia anul 2023 cu cifre de producție și vânzări record

Toyota, alături de marca sa de lux Lexus, va încheia anul 2023 cu vânzări record. Compania japoneză a produs peste 10 milioane de mașini în acest an.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Modele noi

Versiune mai puternică pentru Lexus UX: noul 300h are 196 de cai putere

Lexus a lansat o nouă versiune, mai puternică, pentru crossover-ul UX. Noua versiune este botezată 300h, iar UX devine primul model al mărcii care primește noul sistem hibrid de generația a 5-a.
Miercuri, 20 Decembrie 2023 | Modele noi

Lexus RZ: versiune de bază nouă cu 201 CP și 428 km autonomie

Lexus a lansat o versiune de bază nouă pentru crossover-ul electric RZ. Noua versiune, botezată 300e, primește un motor de 201 cai putere și autonomie de 428 de kilometri. Această versiune este disponibilă, pentru moment, doar în America de Nord.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Concepte

Conceptul Lexus LF-ZL anunță viitorul etalon al mărcii. Platformă modulară și tehnologie cu inteligență artificială

Lexus a prezentat oficial conceptul LF-ZL în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia. Noul concept prevestește un viitor etalon al mărcii nipone.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota și Lexus vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul Toyota a anunțat că modelele sale electrice vor trece la standardul de încărcare dezvoltat de Tesla începând din 2025. Această schimbare va avea loc doar pe piețele din Statele Unite și Canada.
Joi, 05 Octombrie 2023 | Modele noi

Lexus LS: limuzina primește instrumentar digital și roți spate viratoare

Lexus a dezvăluit o serie de actualizări pentru limuzina sa de lux LS. Noul model primește acum un instrumentar digital nou de 12.3 inch și direcție integrală pentru versiunile cu 4 roți motrice, printre altele.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Modele noi

Monovolumul Lexus LM, debut în Europa: motor de 2.5 litri, hibrid, cu 250 CP

Monovolumul Lexus LM a debarcat, în premieră, pe Bătrânul Continent. Acesta este disponibil în versiuni cu 4 sau 7 locuri, iar singura motorizare este una hibrid, cu 250 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru electricul Lexus UX: baterie nouă și autonomie cu 40% mai mare

Constructorul japonez de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru electricul UX. De departe cea mai importantă noutate este o baterie mai mare, mulțumită căreia autonomia a crescut cu 40%.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Modele noi

Noul Lexus TX, un SUV de lux cu 3 rânduri de scaune: versiune V6 hibrid de 406 CP

Lexus a dezvăluit în premieră noul său model de lux TX. Acesta este un SUV de dimensiuni mari, care oferă 3 rânduri de scaune și 3 motorizări diferite. Printre acestea se numără și un propulsor V6 hibrid de 406 cai putere.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Modele noi

Noua generație Lexus GX: fratele premium al lui Toyota Land Cruiser

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație a SUV-ului GX. Va ajunge pe anumite piețe din estul Europei începând din 2024.
Miercuri, 07 Iunie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Lexus GX, noul off-roader de lux al japonezilor

Lexus a publicat câteva imagini sugestive noi cu viitoarea generație Lexus GX, un model înrudit cu Toyota Land Cruiser. Noul model aduce un design nou și debutează în curând.
Marti, 06 Iunie 2023 | Modele noi

Noul Lexus LBX, cel mai mic model al mărcii: motor hibrid de 136 CP

Lexus a lansat oficial noul său model de dimensiuni compacte LBX. Acest crossover este înrudit cu Toyota Yaris Cross și este cel mai mic model care va fi oferit de către Lexus în Europa.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Intern

Prețuri Lexus RZ în România: SUV-ul electric pornește de la 73.600 de euro

SUV-ul cu zero emisii Lexus RZ poate fi comandat în România. Disponibil în 3 niveluri de echipare, geamănul lui Toyota bZ4x și Subaru Solttera pornește de la 73.593 de euro.
Vineri, 26 Mai 2023 | Modele noi

O nouă imagine cu viitorul Lexus GX. Geamăn cu Toyota Land Cruiser

Constructorul japonez de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație a SUV-ului GX. Aceasta va debuta în 9 iunie.
Luni, 22 Mai 2023 | Industrie

Lexus pregătește un nou model, geamăn cu Toyota Yaris Cross

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini cu un viitor model. Denumit LBX, acesta va debuta oficial în data de 5 iunie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru