Lexus

Marti, 04 August 2020 | Modele noi

Lexus prezintă LC Convertible Regatta Edition: versiunea de lansare va fi produsă în doar câteva unități

Lexus a publicat primele imagini cu ediția de lansare LC Convertible Regatta Edition. Conform reprezentanților niponi, această versiune va fi produsă în doar câteva unități.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Lexus a prezentat LS facelift: mici modificări de design și suspensii îmbunătățite

Lexus a prezentat LS facelift dedicat pieței din Japonia. Modelul propune o serie de noutăți la nivel estetic, îmbunătățiri în dreptul sistemelor de siguranță și asistare, și o suspensie mai confortabilă.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Lexus a prezentat noul IS: sedanul premium primește modificări de design și suspensii îmbunătățite, dar nu va mai fi disponibil și în Europa

Lexus a prezentat noua generație IS. Modelul de clasă medie mizează pe o serie de noutăți la exterior, pe o suspensie ceva mai rigidă și pe câteva îmbunătățiri la nivelul sistemelor de siguranță și asistență. Cu toate acestea, noul Lexus IS nu va mai fi disponibil și în Europa.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Lexus IS: modelul va fi prezentat în 16 iunie

Lexus a publicat primul teaser video dedicat viitorului IS. Sedanul de clasă medie va fi prezentat în 16 iunie, însă conform unor surse apropiate companiei, modelul nu va fi comercializat și în Europa.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: noua generație Lexus IS nu va fi comercializată în Europa

Noua generație Lexus IS nu va fi disponibilă în Europa din cauza vânzărilor slabe înregistrate de sedanuri pe Bătrânul Continent, potrivit presei internaționale.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu noua generație Lexus IS: sedanul premium va fi prezentat în 9 iunie

Lexus a publicat un teaser pentru noua generație a sedanului premium IS, iar prezentarea oficială a fost programată pentru 9 iunie.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Economic

Sărbătoare la Toyota: constructorul japonez a vândut 15 milioane de hibrizi de la lansarea lui Prius în 1997

Toyota a depășit pragul de 15 milioane de mașini hibride vândute în întreaga lume sub brandurile Toyota și Lexus de la lansarea lui Prius în 1997.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Modele noi

Facelift fără schimbări estetice pentru Lexus LC: suspensii modificate, masă totală mai mică și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto

Lexus a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru LC. Modelul producătorului nipon nu are parte de modificări estetice, însă va fi disponibil cu o suspensie ceva mai rigidă, cu transmisii reglate pentru performanțe îmbunătățite și cu un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.
Miercuri, 18 Martie 2020 | General

Un Lexus UX a fost transformat în art-car: SUV-ul niponilor, tatuat de un artist celebru din Londra

Un exemplar Lexus UX a devenit primul art-car din lume realizat prin procedee utilizate în industria tatuajelor. Proiectul a durat șase luni din momentul realizării primelor schițe, iar pentru tatuarea mașinii, Claudia De Sabe a avut nevoie de peste 40 de ore de muncă.
Vineri, 06 Martie 2020 | Intern

Lexus RX facelift este disponibil în România: SUV-ul nipon are un preț de pornire de aproape 68.500 de euro

Lexus RX facelift poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul producătorului japonez este disponibil doar în versiunea hibrid RX 450h cu 313 cai putere. Prețul de pornire anunțat de Lexus este de 68.425 de euro.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | Industrie

Președintele Lexus: “Vânzările de SUV-uri vor continua să crească în următorii 5 ani, dar apoi clienții vor dori ceva nou”

Vânzările de SUV-uri vor înregistra creșteri în următorii 5 ani, însă după această perioadă clienții își vor dori “ceva nou”, susține președintele Lexus, Koji Sato. La ora actuală, SUV-urile reprezintă 65% din vânzările Lexus la nivel global, cu o cotă de 80% în Europa.
Joi, 06 Februarie 2020 | General

Standul Lexus din cadrul Salonului Auto de la Geneva: debut european pentru SUV-ul electric UX 300e și pentru LC 500 Convertible

Lexus va expune noile UX 300e și LC 500 Convertible în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Alături de cele două modele de serie, japonezii vor aduce și prototipul electric LF-30.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Februarie 2020 | Industrie

Vânzările Lexus au crescut cu 10% în 2019: record de peste 765.000 de unități

Vânzările Lexus au atins un record de peste 765.000 de unități în 2019, după o creștere de 10% față de anul anterior, cu ajutorul SUV-urilor UX și RX.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus a prezentat noul UX 300e: primul model electric al companiei oferă peste 200 CP și autonomie de până la 400 de kilometri

Lexus a publicat imagini și detalii referitoare la noul UX 300e. Primul model electric al companiei este echipat cu un motor de 201 CP, iar bateria de 54.3 kWh oferă o autonomie de 400 de kilometri, valoare calculată conform vechiului standard NEDC.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Modele noi

Lexus va prezenta primul model electric în 22 noiembrie: modelul va fi comercializat în Europa și China din 2020

Lexus a publicat un teaser pentru primul său model electric, pe care îl va prezenta în 22 noiembrie în China. Modelul va fi comercializat începând din 2020 inclusiv pe piața europeană.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Modele noi

Detalii despre primul model electric Lexus: va avea funcție de condus autonom pe autostradă

Primul model electric dezvoltat sub brandul Lexus va avea funcție de condus autonom pe autostradă la lansarea programată în 2020.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte

Conceptul LF-30 anunță primul model electric în gama Lexus: autonomie de până la 500 de kilometri și 4 motoare electrice ce dezvoltă un total de 540 CP

Lexus LF-30 este conceptul care prefigurează primul model electric în gama japonezilor. Cele 4 motoare electrice dezvoltă un total de 540 de cai putere și 700 Nm. LF-30 are baterie de 110 kWh și o autonomie de până la 500 de kilometri. Conceptul electric Lexus permite și încărcarea rapidă la 150 kW.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

Toyota și Lexus confirmă planurile pentru mașini electrice: primele trei modele vor fi lansate până în 2021

Toyota și Lexus vor lansa în următorii doi ani primele trei modele electrice. Planurile pe termen lung vizează o gamă de 10 modele electrice Toyota până în 2025.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Economic

Vânzările Toyota și Lexus au crescut cu 3% în primele nouă luni ale anului: 62% dintre mașinile comercializate în Europa de Vest sunt hibride

Vânzările Toyota și Lexus au crescut cu 3.1% în Europa în primele nouă luni ale anului, ca urmare a interesului crescut pentru hibrizi: 62% dintre unitățile comercializate în Europa de Vest au acest tip de motorizare.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Concepte

Primul teaser cu conceptul electric pregătit de Lexus: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Lexus a publicat un teaser cu conceptul electric pe care îl va dezvălui în 23 octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru