Lexus

Joi, 03 Iunie 2021 | Modele noi

Prima imagine cu viitorul Lexus NX. Japonezii anunță o serie de îmbunătățiri exterioare și interioare

Constructorul japonez de automobile a publicat prima imagine teaser a viitorului SUV NX. Debutul este programat pentru 12 iunie.
Vineri, 28 Mai 2021 | Industrie

Test extrem pentru Lexus LC Convertible: după 12 ore la -18 grade Celsius, cu plafonul coborât, a funcționat perfect

Lexus LC Convertible a avut parte de un test extrem. Mașina a fost închisă într-o cameră climatică, la -18 grade Celsius, pentru 12 ore. Mai mult, plafonul a fost coborât în tot acest timp.
Marti, 18 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Lexus a atins vânzări globale de 2 milioane de vehicule electrificate

Lexus anunță că, la sfârșitul lunii aprilie, a atins borna de 2 milioane de vehicule electrificate vândute la nivel global.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Lexus ES facelift: îmbunătățiri estetice, mai multă tehnologie și versiune nouă ES 300h F Sport

Lexus a publicat primele informații și imagini cu noul ES facelift. Sedanul de clasă medie a primit câteva îmbunătățiri estetice, mai multă tehnologie, iar gama a fost extinsă cu o nouă versiune ES 300h F Sport.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Modele noi

Teasere noi pentru Lexus ES facelift. Sedanul de segment mediu debutează în 19 aprilie

Japonezii de la Lexus au publicat un teaser video și o fotografie care anunță lansarea noului ES facelift. Debutul este programat pentru 19 aprilie.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Siguranta

EXPERIMENT: Ce se întâmplă când nu ești atent la volan chiar și pentru 5 secunde

Lexus a pus la cale un experiment pentru a arăta care sunt consecințele atunci când șoferul nu este atent la drum ci la telefonul mobil, pentru aproximativ 5 secunde.
Marti, 30 Martie 2021 | Concepte

Lexus LF-Z Electrified: conceptul anunță lansarea a 20 de mașini electrificate până în 2025

Constructorul japonez de automobile a publicat primele informații și imagini cu conceptul LF-Z Electrified. Acesta anunță lansarea a 20 de mașini electrificate până în 2025.
Marti, 23 Martie 2021 | Concepte

Lexus va dezvălui un nou concept și o nouă strategie în 30 martie

Un nou concept Lexus va fi prezentat în data de 30 martie, în cadrul unui eveniment online în care va fi detaliată și noua strategie a brandului.
Luni, 01 Martie 2021 | General

Designul lui Lexus IS F Sport a dat naștere unor pantofi sport, unici în lume

Compania RTFKT a colaborat cu japonezii de la Lexus pentru a realiza o pereche de încălțăminte sport inspirată de modelul IS F Sport.
Joi, 25 Februarie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul Lexus NX

Un clip video cu noua generație Lexus NX a ajuns pe internet înaintea lansării oficiale care ar trebui să aibă loc în săptămânile următoare. SUV-ul nipon propune îmbunătățiri estetice, dar și un nou sistem de propulsie plug-in hybrid.
Marti, 23 Februarie 2021 | Modele noi

Lexus prezintă noul IS 500 F Sport Performance: V8 de 5.0 litri și 479 de cai putere

Noul Lexus IS 500 F Sport Performance dispune de un motor V8 aspirat natural de 5.0 litri, care dezvoltă 479 de cai putere și un cuplu de 535 Nm. Modelul este dedicat exclusiv pieței din America de Nord.
Luni, 01 Februarie 2021 | Concepte

Lexus pregătește un model nou: prezentarea va avea loc până la sfârșitul anului

Lexus a publicat un teaser ce anunță un nou model, a cărui prezentare oficială va fi făcută până la sfârșitul lui 2021. Conceptul va fi dezvăluit în lunile următoare, alături de o “nouă viziune” a constructorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Decembrie 2020 | Modele noi

Teaser pentru un concept electric Lexus: japonezii pregătesc un nou design pentru viitoarele modele electrice

Lexus a publicat un teaser pentru un concept electric pe care îl va prezenta anul viitor și care va oferi o serie de indicii cu privire la designul viitoarelor modele electrice ale mărcii japoneze.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Lexus RX 450h după 2000 de kilometri: "RX 450h este despre confort, serenitate și atenție la detalii, nicidecum despre adrenalină și sportivitate"

După ce a vizitat conacele și castelele din Transilvania timp de 7 zile în Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, Lexus RX 450h se prezintă la raport în fața publicului. 7 jurnaliști ne spun de ce modelul japonez reprezintă un reprezentant de luat în seamă al abordării premium-luxury în lumea auto.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Modele noi

Lexus lansează ediția specială LC Coupe Aviation: 70 de unități disponibile exclusiv pentru piața din Japonia

Lexus a prezentat ediția specială LC Coupe Aviation. Modelul va fi echipat cu o aripă spate fixă fabricată din plastic ranforsat cu fibră de carbon dezvoltată de echipa care a lucrat la supercar-ul LFA. Versiunea specială va fi produsă în doar 70 de unități.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Industrie

Lexus va opri vânzările europene pentru trei modele din gamă: “Ne concentrăm pe SUV-uri, este o decizie bazată pe evoluția cererii”

Lexus a luat decizia să oprească vânzările europene pentru modelele CT, IS și RC, motivând că SUV-urile sale sunt principalul motor de creștere pe Bătrânul Continent.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Industrie

Toyota și Lexus au vândut împreună peste 715.000 de mașini la nivel european, în primele 9 luni: 52% dintre clienți au ales versiuni hibride

Toyota Motor Europe a anunțat vânzări de peste 715.000 de mașini pentru primele 9 luni din 2020, în scădere cu 15% față de aceeași perioadă de anul trecut. Mai mult de jumătate dintre clienți au ales modelele hybrid de la Toyota și Lexus.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Lexus RX 450h, promotorul artizanatului japonez și al tehnologiei hibride cu pedigree

Japonezii vin să descopere șoselele din #RomanianRoads Luxury Edition By Michelin cu primul lor SUV și primul model premium hibrid: Lexus RX, ajuns deja la a patra generație.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Sambata, 15 August 2020 | Modele noi

Lexus ar putea lansa un nou model electric: japonezii au înregistrat numele RZ 450e

Lexus a înregistrat numele RZ 450e în Europa, ceea ce sugerează că producătorul japonez pregătește lansarea unui nou model electric.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru