Viitoarea generație Lexus CT va fi transformată într-un crossover

de Tiberiu Safta
Joi, 10.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus CT, modelul compact al mărcii japoneze premium, ar putea primi o nouă generație, ocazie cu care modelul va fi transformat într-un crossover. Potrivit unor informații neoficiale, viitorul model va fi disponibil cu un motor pe benzină clasic, un motor hibrid și un propulsor electric.

Mai devreme în acest an, Lexus CT a fost pensionat. Cel mai accesibil model al mărcii nipone a avut parte de o cerere foarte mică în ultimii ani, motiv pentru care compacta japoneză nu mai este disponibilă.

Vestea bună, însă, este că modelul nu va intra complet în paginile istoriei, deoarece ar urma să primească o generație nouă. Informațiile sunt, deocamdată, neoficiale și la nivel de zvonuri, însă viitorul CT ar putea fi transformat într-un crossover. Acesta ar urma să fie plasat chiar deasupra lui UX în gamă.

Informațiile despre viitorul model sunt limitate. Cu toate acestea, se vehiculează că a doua generație CT ar urma să primească 3 tipuri de motorizări: una convențională pe benzină, una hibridă și ultima electrică. Publicația japoneză Best Car Web spune că e vorba de un motor clasic de 2.5 litri și de un motor hibrid de 2.0 litri.

Prima generație Lexus CT a fost produsă între 2011 și octombrie 2022. Modelul a fost scos din producție în toamna acestui an din cauza numărului mic de vânzări.

În total, Lexus CT a fost vândut în puțin peste 380.000 de exemplare la nivel mondial.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru