CT

Joi, 10 Noiembrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Lexus CT va fi transformată într-un crossover

Lexus CT, modelul compact al mărcii japoneze premium, ar putea primi o nouă generație, ocazie cu care modelul va fi transformat într-un crossover. Potrivit unor informații neoficiale, viitorul model va fi disponibil cu un motor pe benzină clasic, un motor hibrid și un propulsor electric.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Industrie

Lexus va opri vânzările europene pentru trei modele din gamă: “Ne concentrăm pe SUV-uri, este o decizie bazată pe evoluția cererii”

Lexus a luat decizia să oprească vânzările europene pentru modelele CT, IS și RC, motivând că SUV-urile sale sunt principalul motor de creștere pe Bătrânul Continent.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Industrie

Lexus a atins un nou record de vânzări în Europa, pentru al patrulea an la rând: peste 74.000 de unități livrate în 2017

Lexus a înregistrat vânzări record în Europa, pentru al patrulea an consecutiv, după ce a livrat puțin peste 74.000 de mașini către clienții săi, în 2017.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Modele noi

Lexus IS și CT Sport Edition: versiuni cu look sportiv pentru modelele constructorului japonez premium

Lexus lansează versiuni cu look sportiv pentru modelele IS și CT. Noile versiuni Sport Edition vor primi o serie de modificări vizuale, dar la nivel tehnic cele două modele rămân neschimbate.
Joi, 05 Februarie 2015 | General

Luptă între titani astăzi în Autovot: VW Touareg versus Mitsubishi Outlander

Touareg şi Outlander îşi încordează muşchii astăzi în competiţia popularităţii. În zona modelelor premium, Lexus CT se duelează cu noul Smart Forfour.
Miercuri, 12 August 2009 | Autoipoteze

Asa ar putea arata conceptul Lexus CT, rivalul lui BMW Seria 1!

Prima prelucrare grafica a conceptului Lexus CT anticipeaza o compacta agresiva, gata sa se bata de la egal la egal cu nume consacrate ca Audi A3 si BMW Seria 1.
Joi, 30 Iulie 2009 | Modele noi

Adversarul Lexus pentru Seria 1 si A3 se va numi CT

Lexus CT va fi modelul pe care divizia de lux Toyota il va arunca in lupta in segmentul compact. Acesta va fi disponibil doar in versiuni hibride.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Lexus, hibrid, A3, Seria 1, premium, rivalitate, compact, CT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru