Adversarul Lexus pentru Seria 1 si A3 se va numi CT

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 30.07.2009
Lexus CT va fi modelul pe care divizia de lux Toyota il va arunca in lupta in segmentul compact. Acesta va fi disponibil doar in versiuni hibride.

Esential

2010 este anul in care noul Lexus CT va fi disponibil pe piata.

Modelul pe care Lexus il va arunca in lupta in segmentul compact pentru a se lupta cu BMW Seria 1 si Audi A3 va purta denumirea CT. Acesta va fi prefigurat de conceptul C-Premium, pe care producatorul premium nipon il va aduce la Frankfurt, in luna septembrie a acestui an.

Conform explicatiilor date de oficialii Lexus, denumirea CT este un acronim derivat din "Compact" si Tourer", una dintre principalele caracteristici individuale ale noului model urmand sa fie, se pare, o inaltime mai ridicata decat media segmentului.

Marea diferenta dintre viitorul Lexus CT si adversarii segmentului va fi reprezentata de faptul ca CT va dispune exclusiv de versiuni hibride. Vom avea parte, astfel, de CT 200h, CT 300h si CT 400h, clientii urmand sa aleaga in functie de nevoile imediate ale fiecaruia.

via | 4wheelsnews

Taguri: A3, Audi, BMW, CT, Lexus, Seria 1

Comentarii (3)

  • Arata OK
    Imi aduce aminte de Alfa Romeo 147 :)
    0 2
  • Pare a fi un Auris rebranduit de Lexus.
    0 1
  • mandrake
    FAKE
    oglinzile,farurile si grila st de lexus in rest este absolut tot copiat dupa seat leon.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru