Asa ar putea arata conceptul Lexus CT, rivalul lui BMW Seria 1!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.08.2009
Prima prelucrare grafica a conceptului Lexus CT anticipeaza o compacta agresiva, gata sa se bata de la egal la egal cu nume consacrate ca Audi A3 si BMW Seria 1.

Asteptat sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, hatchback-ul premium pregatit de Lexus pentru a rivaliza cu BMW Seria 1 si Audi A3 naste tot mai multe controverse.

Primele speculatii au aparut la nivelul design-ului, jurnalistii de la Inside Line reusind sa creeze prima prelucrare digitala care anticipeaza formele modelului Lexus. Surse neoficiale au vehiculat in ultima vreme informatii potrivit carora viitorul hatchback al japonezilor se va numi CT. Speculatiile au fost confirmate de inregistrarea oficiala a indicativului in cadrul organismelor internationale de catre oficialii Lexus.

Cum era de asteptat, viitorul rival pentru Seria 1 va imprumuta trenul de rulare al modelului hibrid HS 250h, care consta intr-un motor pe benzina de 2.4 litri si 187 de cai putere, completat de o unitate electrica. Modelul compact va beneficia de mai multe versiuni hibride, care ar urma sa se numeasca 200h, 300h si 400h.

Daca luna viitoare vom asista la dezvaluirea conceptului Lexus CT, cel mai probabil in luna martie a anului viitor, in cadrul Salonului de la Geneva, vom putea admira si versiunea de serie a compactei japoneze.

via | Autbvlog

Comentarii (3)

  • Marius_New
    Pare destul de promitator acest Lexus
    Iata o masina japoneza adevarata, de la mama ei, asa cum ar trebui sa fie. Un design bun, simplu si original.
    Daca mai insumeaza o versiune electrica si un pret bun, alaturi de binecunoscuta fiabilitate japoneza........va da ceva batai de cap vest-europenilor.
    Apropo, partea frontala e "cam imprumutata" din filosofia de design a lui Honda. Oricum, bun si asa.
    2 1
  • Stelian_Opincariu
    Ceva ii lipseste, parca e nefinisat exteriorul...............
    0 1
  • AndreiRN
    Frumos
    Nemti vor trebui sa mearga inapoi la scoala.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru