Lexus

Marti, 11 Aprilie 2023 | Modele noi

Lexus mai crede în monovolume. Modelul LM va ajunge, în premieră, în Europa

Constructorul japonez de automobile a publicat o imagine teaser cu noul monovolum LM. Acesta va debuta în 18 aprilie și va fi oferit, în premieră, în Europa.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Modele noi

Lexus lansează în Europa noul LC Ultimate Edition: interior albastru și elemente aerodinamice unice

Lexus a lansat oficial ediția specială Ultimate Edition pentru modelul său de performanță LC. Noul model aduce dotări exclusive, precum un interior albastru și câteva elemente aerodinamice speciale sculptate în bara din față.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Tehnologie

Lexus va echipa toate modelele sale din Europa cu sistemul Nanoe X pentru purificarea aerului din habitaclu

Lexus va echipa toate modelele sale vândute pe piața din Europa cu sistemul Nanoe X pentru purificarea aerului din habitaclu, dezvoltat de Panasonic. Potrivit mărcii japoneze, sistemul de purificare previne virusurile, bacteriile, polenul și alergenii care se pot aduna în sistemul de ventilație și climatizare al mașinii.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Succesorul legendarului Lexus LFA va fi electric. Va avea cutie manuală și tracțiune integrală

Lexus a confirmat oficial că succesorul emblematicului LFA va fi un supercar electric. Acesta va avea cutie de viteze manuală, tracțiune integrală și direcție electronică.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Modele noi

Lexus prezintă un exemplar unicat al lui RX 500h, inspirat din filmul Black Panther. Mașina, creată în colaborare cu Adidas

Lexus și Adidas au creat împreună un exemplar unicat al SUV-ului RX 500h, inspirat din noul film Black Panther: Wakanda Forever. Noul exemplar aduce o vopsea cu o grafică specială și sugerează cum arată personajul Black Panther în vestimentație sportivă.
Joi, 10 Noiembrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Lexus CT va fi transformată într-un crossover

Lexus CT, modelul compact al mărcii japoneze premium, ar putea primi o nouă generație, ocazie cu care modelul va fi transformat într-un crossover. Potrivit unor informații neoficiale, viitorul model va fi disponibil cu un motor pe benzină clasic, un motor hibrid și un propulsor electric.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Tehnologie

Viitoarele modele Toyota și Lexus vor avea comandă vocală bazată pe inteligență artificială

Grupul Toyota a anunțat un nou parteneriat cu Google, prin care cele două companii vor dezvolta un nou sistem de comandă vocală. Acest sistem va funcționa fără să fie nevoie de conexiune la internet, iar tehnologia din spatele viitorului sistem se bazează pe inteligență artificială.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Modele noi

Electricul Lexus UX300e primește îmbunătățiri: sistem multimedia nou și autonomie de 450 de kilometri

Lexus a lansat o nouă versiune pentru UX, numită 300e. Aceasta aduce o serie de noutăți și îmbunătățiri tehnice. Printre acestea se numără un sistem multimedia nou, dar și o autonomie mai mare, de până la 450 de kilometri.
Joi, 04 August 2022 | Intern

Prețuri Lexus UX facelift în România: start de la 44.900 de euro

Noul Lexus UX facelift poate fi comandat acum și la noi în țară. Clienții au la dispoziție patru niveluri de echipare și trebuie să plătească cel puțin 44.860 de euro.
Joi, 30 Iunie 2022 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Lexus ES: linie de echipare nouă și sistem multimedia nou

Lexus a adus o serie de îmbunătățiri pentru modelul de lux ES. Printre ele se numără o linie de echipare nouă, F SPORT Design, precum și un sistem multimedia nou, alături de funcții și sisteme de asistență noi.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Lexus RX. Design nou și motoare electrificate, inclusiv un hibrid cu încărcare la priză

Lexus a lansat, oficial, noua generație a SUV-ului RX. Noul model de lux aduce un limbaj de design nou în gama constructorului japonez. La momentul lansării, noul RX este disponibil cu trei motoare electrificate, cel mai puternic dintre ele dezvoltând 371 de cai putere.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Modele noi

Lexus publică o imagine teaser cu noua generație RX

Noua generație Lexus RX va fi prezentată oficial pe data de 1 iunie. Odată cu acest anunță, constructorul japonez de automobile a publicat și o imagine teaser cu partea frontală a SUV-ului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Mai 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Lexus UX: sistem multimedia nou și linie de echipare F SPORT Design

Lexus a anunțat o serie de actualizări pentru SUV-ul UX. Printre acestea se numără un sistem multimedia nou, o linie de echipare nouă, numită F SPORT Design și o caroserie mai rigidă. Noul model va fi disponibil cu aceste noutăți din vara acestui an.
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Modele noi

Noul Lexus RZ 450e: geamănul lui Toyota bZ4x debutează cu 313 CP și peste 400 kilometri autonomie

Lexus RZ 450e, primul model cu zero emisii dedicat al constructorului nipon, a debutat oficial. Acesta este dezvoltat pe aceeași platformă ca Toyota bZ4x și Subaru Solterra, dar vine cu o serie de îmbunătățiri.
Luni, 18 Aprilie 2022 | Modele noi

Lexus publică un nou teaser cu viitorul SUV electric RZ

Constructorul nipon de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul SUV electric RZ 450e. Acesta va debut oficial în 20 aprilie, în cadrul unui eveniment online.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Modele noi

Detalii despre Lexus RZ, un SUV electric care împarte platforma cu Toyota bZ4x

Constructorul japonez de automobile a publicat o imagine teaser cu viitorul SUV electric RZ 450e. Totodată, Lexus anunță că acesta va debuta în 20 aprilie.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Noul Lexus LC Hokkaido Edition, special pentru clienții din Europa. Producție limitată la 80 de exemplare

Lexus LC a primit o ediție specială denumită Hokkaido. Aceasta va putea fi comandată numai în Europa și va fi produsă într-un număr limitat de exemplare.
Marti, 15 Februarie 2022 | Modele noi

Lexus publică noi imagini cu o viitoare mașină sport electrică

Constructorul japonez a oferit câteva imagini cu o mașină sport electrică ce ar putea intra în producția de serie în viitorul apropiat. În mod neobișnuit, mașina din imagini nu este considerată un concept.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Concepte

Lexus publică primele imagini ale unui concept care anunță un viitor IS electric

Constructorul japonez a publicat primele imagini cu un nou concept al unei berline electrice, care seamănă, pe alocuri, cu modelul de serie IS.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Lexus LC: Eleronul inspirat din aviație, disponibil opțional în Europa

Clienții din Europa, care își comandă un Lexus LC de ultimă generație, pot opta pentru eleronul inspirat din aviație. Acesta este confecționat din plastic ranforsat cu fibră de carbon și va fi disponibil într-un număr limitat de exemplare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru