Noul Lexus LC Hokkaido Edition, special pentru clienții din Europa. Producție limitată la 80 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus LC a primit o ediție specială denumită Hokkaido. Aceasta va putea fi comandată numai în Europa și va fi produsă într-un număr limitat de exemplare.

Insula Hokkaido este una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță din Japonia. Aici, Lexus deține centrul de testare Shibetsu, acolo unde au fost dezvoltate modele ca LFA sau actualul LC.

Tocmai de aceea, constructorul nipon a folosit această insula ca sursă de inspirație pentru o ediție specială pe care i-a pregătit-o modelului LC. Denumită sugestiv Hokkaido Edition, aceasta este disponibilă atât pentru varianta Coupe cât și pentru cea Cabrio.

Trebuie menționat că este rezervată numai pieței europene. Lexus va produce 40 de exemplare coupe și 40 de exemplare cabrio.

Vor putea fi recunoscute după jantele de 21 de inch, grila neagră, ornamentele cromate, dar și paleta de culori formată doar din nuanțele Roșu Flare, Sonic Platinum, Alb F și Graphite. Plafonul din material textil al variantei cabrio poate fi comandat în negru sau roșu.

Pentru interior, Lexus a pregătit o tapițerie în două culori (roșu și negru).

Noua ediție limitată LC Hokkaido poate fi echipată cu motorizarea hibrid, formată dintr-un propulsor V6 de 3.5 litri și două unități electrice, care dezvoltă în total 359 CP și 500 Nm, sau cu agregatul V8 de 5.0 litri, aspirat natural, capabil de 477 CP și 540 Nm.

Așadar, în 2022 vor fi construite 80 de exemplare în total.

Lansarea pe piața este programată pentru luna aprilie 2022.

via Lexus

Comentarii (2)

  • Superb!
    10 0
  • Frumoasa mai esti...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru