Lc

Vineri, 07 Aprilie 2023 | Modele noi

Lexus lansează în Europa noul LC Ultimate Edition: interior albastru și elemente aerodinamice unice

Lexus a lansat oficial ediția specială Ultimate Edition pentru modelul său de performanță LC. Noul model aduce dotări exclusive, precum un interior albastru și câteva elemente aerodinamice speciale sculptate în bara din față.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Noul Lexus LC Hokkaido Edition, special pentru clienții din Europa. Producție limitată la 80 de exemplare

Lexus LC a primit o ediție specială denumită Hokkaido. Aceasta va putea fi comandată numai în Europa și va fi produsă într-un număr limitat de exemplare.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Lexus LC: Eleronul inspirat din aviație, disponibil opțional în Europa

Clienții din Europa, care își comandă un Lexus LC de ultimă generație, pot opta pentru eleronul inspirat din aviație. Acesta este confecționat din plastic ranforsat cu fibră de carbon și va fi disponibil într-un număr limitat de exemplare.
Marti, 04 August 2020 | Modele noi

Lexus prezintă LC Convertible Regatta Edition: versiunea de lansare va fi produsă în doar câteva unități

Lexus a publicat primele imagini cu ediția de lansare LC Convertible Regatta Edition. Conform reprezentanților niponi, această versiune va fi produsă în doar câteva unități.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Modele noi

Facelift fără schimbări estetice pentru Lexus LC: suspensii modificate, masă totală mai mică și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto

Lexus a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru LC. Modelul producătorului nipon nu are parte de modificări estetice, însă va fi disponibil cu o suspensie ceva mai rigidă, cu transmisii reglate pentru performanțe îmbunătățite și cu un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte

Lexus LC Convertible Prototype a fost expus la Goodwood: versiunea de serie va fi lansată "în viitorul apropiat"

Lexus a publicat primele imagini cu noul LC Convertible Prototype. Vehiculul niponilor a fost expus la Goodwood Festival of Speed, iar oficialii constructorului spun că versiunea de serie va fi lansată în scurt timp.

Tag-uri similare

Lexus, Lexus LC, lc, lexus lc convertible, lc convertible, lc convertible prototype, lexus lc convertible prototype
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru