Lexus LC

Vineri, 07 Aprilie 2023 | Modele noi

Lexus lansează în Europa noul LC Ultimate Edition: interior albastru și elemente aerodinamice unice

Lexus a lansat oficial ediția specială Ultimate Edition pentru modelul său de performanță LC. Noul model aduce dotări exclusive, precum un interior albastru și câteva elemente aerodinamice speciale sculptate în bara din față.
Joi, 13 August 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Toyota ar fi oprit dezvoltarea motoarelor V8

Toyota a oprit dezvoltarea motoarelor V8, astfel că viitoarea generație Lexus LC ar urma să beneficieze doar de propulsoare V6 turbo, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa din Japonia.
Marti, 04 August 2020 | Modele noi

Lexus prezintă LC Convertible Regatta Edition: versiunea de lansare va fi produsă în doar câteva unități

Lexus a publicat primele imagini cu ediția de lansare LC Convertible Regatta Edition. Conform reprezentanților niponi, această versiune va fi produsă în doar câteva unități.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Modele noi

Facelift fără schimbări estetice pentru Lexus LC: suspensii modificate, masă totală mai mică și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto

Lexus a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru LC. Modelul producătorului nipon nu are parte de modificări estetice, însă va fi disponibil cu o suspensie ceva mai rigidă, cu transmisii reglate pentru performanțe îmbunătățite și cu un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte

Lexus LC Convertible Prototype a fost expus la Goodwood: versiunea de serie va fi lansată "în viitorul apropiat"

Lexus a publicat primele imagini cu noul LC Convertible Prototype. Vehiculul niponilor a fost expus la Goodwood Festival of Speed, iar oficialii constructorului spun că versiunea de serie va fi lansată în scurt timp.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Modele noi

Gama Lexus LC ar putea fi extinsă: o decapotabilă și o versiune de performanță, pregătite de constructorul japonez

Lexus intenționează să lanseze versiuni cabrio și de performanță pentru modelul LC pentru a concura mai bine cu rivalii germani din acest segment.
Joi, 25 Mai 2017 | General

Vă încearcă talentul muzical? Lexus a lansat un generator care te transformă rapid în DJ

Lexus a găsit o soluție inedită pentru a promova lansarea noului LC Coupe în Europa. Fanii brandului trebuie să compună o coloană sonoră cu ajutorul unui generator muzical.
Vineri, 10 Martie 2017 | Premii auto

Designerii auto și-au votat mașinile preferate: Lexus LC și conceptul Renault Trezor primesc premiile pentru design în 2017

Premiile pentru cele mai reușite mașini la nivel estetic lansate în ultimul an la nivel mondial sunt acordate de un juriul format din cei mai buni designeri auto din lume. În acest an, francezii și japonezii au câștigat marile premii.

Tag-uri similare

Renault, Lexus, Lexus LC, Renault TreZor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru