Renault TreZor

Luni, 05 Iunie 2017 | Concepte

Premiant la Villa d'Este: Renault Trezor a primit premiul pentru cel mai frumos concept

Renault Trezor este unul dintre acele concepte care a reușit să-i fascineze chiar și pe designerii de top. Acum, francezul a câștigat inimile juriului prezent la Villa d'Este.
Vineri, 10 Martie 2017 | Premii auto

Designerii auto și-au votat mașinile preferate: Lexus LC și conceptul Renault Trezor primesc premiile pentru design în 2017

Premiile pentru cele mai reușite mașini la nivel estetic lansate în ultimul an la nivel mondial sunt acordate de un juriul format din cei mai buni designeri auto din lume. În acest an, francezii și japonezii au câștigat marile premii.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Modele noi

De la concept futurist la model de oraș: conceptul Trezor, sursa de inspirație pentru viitorul Renault Clio

Noua generație Renault Clio va împrumuta o serie de elemente de design, conectivitate și funcții autonome de la conceptul Trezor, iar lansarea este programată pentru 2018.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

PARIS 2016 LIVE: Standul Renault, între conceptul futurist Trezor, electricul Zoe și practicul Megane Sedan

Renault a lansat cu fast la Paris noul concept electric Trezor, un show car cu design spectaculos care oferă primele indicii despre cum vor arăta modelele constructorului francez în viitor.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Conceptul TreZor ghicește viitorul mărcii Renault: electric, dinamic, agresiv

Renault TreZor este doar un concept care nu va apărea în versiune de serie. Însă elementele estetice care-l caracterizează și sistemul de propulsie electric cu două blocuri de baterii sunt indicii legate de viitorul mărcii Renault.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Secrete dezvăluite înainte de vreme: conceptele electrice Renault TreZor și Volkswagen I.D. au fost desecretizate de o revistă franceză

Două dintre cele mai importante concepte pe care le vom vedea începând de joi, 29 septembrie, la Salonul Auto de la Paris au fost dezvăluite deja de prima pagină a revistei franceze L'Automobile Magazine. Așa arată viitorul Renault și Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Clio, Renault Clio, renault alaskan, Renault TreZor, TreZor, Volkswagen I.D. Concept, Concept I.D., Renault Megane Sedan Renault Koleos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru