Volkswagen I.D. Concept

Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Concepte

Primul teaser cu noul SUV coupe din gama Volkswagen ID: conceptul va fi electric și autonom

Volkswagen a publicat primul teaser cu un nou concept din gama ID, care prefațează lansarea în producție de serie a unui SUV coupe electric și autonom după anul 2020.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | Industrie

Noua platformă Volkswagen MEB, dedicată mașinilor electrice, va fi împrumutată și mărcilor Skoda, Seat și Audi

Platforma modulară MEB, dedicată mașinilor electrice care vor rezulta din dezvoltarea conceptelor Volkswagen ID și ID Buzz, va fi împrumutată și celorlalte mărci din Grup. Skoda și Seat își pregătesc astfel terenul pentru viitoarele modele cu emisii zero.
Duminica, 16 Octombrie 2016 | Industrie

Târziu, dar bine: Volkswagen vrea să fie primul constructor care vinde un milion de electrice

Chiar dacă gama dedicată de modele Volkswagen 100% electrice nu va apărea mai devreme de 2020, germanii și-au făcut gânduri mari legate de vânzările acestor mașini.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. De la Sandero facelift la conceptele viitorului BMW, VW și Mercedes

Care sunt cele mai importante modele de serie și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris? Automarket vă face un rezumat cu prezentarea video de la stand a fiecăruia.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Volkswagen I.D. Concept: între 400 și 600 de kilometri autonomie electrică, versiune de serie programată în 2020

Unul dintre cele mai așteptate concepte ale Salonului Auto de la Paris a fost prezentat miercuri, în preziua evenimentului din capitala Franței. Volkswagen I.D. Concept prevestește viitorul electric al mărcii germane.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Secrete dezvăluite înainte de vreme: conceptele electrice Renault TreZor și Volkswagen I.D. au fost desecretizate de o revistă franceză

Două dintre cele mai importante concepte pe care le vom vedea începând de joi, 29 septembrie, la Salonul Auto de la Paris au fost dezvăluite deja de prima pagină a revistei franceze L'Automobile Magazine. Așa arată viitorul Renault și Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Honda Civic, Audi Q5, Skoda Kodiaq, Nissan Micra, Renault Koleos, Opel Ampera-e, Dacia Sandero facelift, Dacia Logan facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru