Dacia Logan facelift

Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Intern

Prețuri Dacia Logan şi Sandero facelift: schimbări minore de design, schimbări minore de tarife

Dacia Logan facelift şi Dacia Sandero facelift au preţuri care variază cu 100 de euro în plus sau în minus pentru aceleaşi motorizări în comparație cu versiunea pre-facelift.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. De la Sandero facelift la conceptele viitorului BMW, VW și Mercedes

Care sunt cele mai importante modele de serie și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris? Automarket vă face un rezumat cu prezentarea video de la stand a fiecăruia.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Modificări în gama Dacia: Logan și Sandero primesc facelift și un motor nou, iar Duster are cutie automată modernă EDC pe 1.5 dCi de 110 CP

Dacia a prezentat oficial la Salonul de la Paris principalele modificări din gamă. Cele mai importante privesc Logan și Sandero, care se înnoiesc printr-un facelift estetic și de calitate. În plus, Duster vine de acum cu o transmisie cu dublu ambreiaj.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

PARIS 2016 LIVE: Modelele Dacia au primit o față nouă, lumini LED și claxon pe volan

Dacia a venit bine pregătită la Salonul Auto de la Paris. Constructorul român a prezentat faceliftul modelelor Logan și Sandero: un design proaspăt, un volan nou și ceva surprize sub capotă.
Joi, 15 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Modelele Dacia au o nouă față: Sandero și Logan au primit un facelift care aduce și lumini LED

Dacia a decis să schimbe designul modelelor Logan și Sandero cu un facelift care aduce pentru prima dată lumini LED în gama constructorului român. Modificările estetice vor fi aplicate pe patru modele din gamă: Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway.
Marti, 14 Iunie 2016 | Modele noi

Faceliftul lui Dacia Logan bate la ușă: imagini și informații noi cu sedanul românesc îmbunătățit

Dacia lucrează intens la un facelift pentru Logan și Sandero. Cele mai noi imagini spion trădează modificările pe care le va suferi sedanul de la Mioveni.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Logan facelift, noul Dacia Logan, Dacia Logan noutati
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru