Noul Dacia Logan

Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

PARIS 2016 LIVE: Modelele Dacia au primit o față nouă, lumini LED și claxon pe volan

Dacia a venit bine pregătită la Salonul Auto de la Paris. Constructorul român a prezentat faceliftul modelelor Logan și Sandero: un design proaspăt, un volan nou și ceva surprize sub capotă.
Joi, 15 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Modelele Dacia au o nouă față: Sandero și Logan au primit un facelift care aduce și lumini LED

Dacia a decis să schimbe designul modelelor Logan și Sandero cu un facelift care aduce pentru prima dată lumini LED în gama constructorului român. Modificările estetice vor fi aplicate pe patru modele din gamă: Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway.
Marti, 14 Iunie 2016 | Modele noi

Faceliftul lui Dacia Logan bate la ușă: imagini și informații noi cu sedanul românesc îmbunătățit

Dacia lucrează intens la un facelift pentru Logan și Sandero. Cele mai noi imagini spion trădează modificările pe care le va suferi sedanul de la Mioveni.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Autoipoteze

Dacia Logan SW - primele ipoteze ale unui viitor break cu 5 locuri

Dacia va renunţa probabil la ideea unui Logan MCV, cu spaţiu pentru 7 pasageri. Locul său ar putea fi luat de o variantă break tradiţională, cu cinci locuri, botezată Logan SW.
Luni, 17 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia Logan 2, primele imagini ale noii generaţii

Noua generaţie a lui Dacia Logan a fost deconspirată de francezii de la Automobile-Magazine. Noul Logan va avea şi o motorizare TCe de 0.9 litri, anunţă publicaţia franceză.

Tag-uri similare

Dacia, Logan, Dacia Logan, Salonul Auto Paris, noutati Dacia, Paris 2012, Salon Auto Paris, Dacia Lodgy, Dacia Dokker, Dacia Logan 2
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru