Logan

Joi, 01 Decembrie 2022 | Feature

10 mașini care au făcut istorie în România: de la Dacia 1100, până la Opel Astra G

Cu ocazia Zilei Naționale a României, ne-am gândit la un articol în care să povestim despre 10 mașini care au făcut istorie în țara noastră. De la "bătrâna" Dacie 1100 și bătrânul Oltcit, până la mai contemporanele Volkswagen Passat B5 și Opel Astra G.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Intern

Dacia: 3 milioane de motoare TCe produse la uzina din Mioveni

Constructorul de la Mioveni anunță că a asamblat 3 milioane de motoare TCe în cadrul departamentului Motoare al Uzinei Mecanice și de Șasiuri.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Dacia Spring depășește Logan și devine cea mai vândută mașină din România în noiembrie

Modelul electric Dacia a devenit cea mai bine vândută mașină din România în luna noiembrie. Spring a depășit, astfel, vânzările Logan, iar România este printre puținele țări din lume unde o mașină electrică ajunge pe primul loc.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Intern

Dacia a publicat dotările pentru noua generație Logan: sistemul Media Display cu ecran de 8 inch este standard pe echiparea Comfort

Dacia a publicat lista dotărilor standard pentru noua generație Logan. Sistemul Media Display cu ecran de 8 inch și compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay este disponibil standard pe echiparea Comfort.
Duminica, 29 Noiembrie 2020 | Modele noi

Dacia Logan va fi comercializat în America de Sud sub un nou nume: Renault Taliant

Grupul Renault va comercializa Dacia Logan în America de Sud cu un nou nume: Renault Taliant. Până acum, modelul era vândut pe aceste piețe ca Renault Logan.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile generații de modele Dacia: Logan începe de la 8.400 de euro, Sandero de la 8.600 de euro, iar Sandero Stepway de la 12.050 de euro

Dacia a anunțat prețurile pentru noile generații ale modelelor sale. Logan are un preț de pornire de 8.400 de euro, iar Sandero începe de la 8.600 de euro. Pentru Sandero Stepway clienții plătesc cel puțin 12.050 de euro.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Intern

România a produs aproape 58.000 de mașini în septembrie, în creștere cu 55% față de anul trecut: peste 36.000 de unități pentru Dacia, iar Ford a depășit 21.000 de exemplare

Producția auto națională în luna septembrie a fost în creștere cu 55.7% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Uzina Dacia de la Mioveni a produs peste 36.000 de mașini noi, în creștere cu 23%, în timp ce uzina Ford de la Craiova a asamblat circa 21.000 de mașini, în creștere cu peste 180%.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: design modern, interior îmbunătățit, cutie automată CVT și fără motorizări diesel

Dacia a publicat imagini și informații tehnice despre noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway, care oferă un design modern, interior mult îmbunătățit, sisteme de asistență și cutie automată CVT. Niciunul dintre modele nu mai are în gamă motoare diesel.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noile generații Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway: detaliile complete vor fi anunțate în 29 septembrie

Dacia a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway. Producătorul de la Mioveni a pregătit o filozofie de design nouă care se traduce prin forme ceva mai rotunjite. Detaliile complete referitoare la noile modele Dacia vor fi publicate în 29 septembrie.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan: cele două modele ar putea fi prezentate în 7 septembrie

Dacia a publicat un teaser video pentru noile generații Sandero și Logan. Presa din Franța susține că modelele vor avea noutăți majore și că vor fi prezentate oficial în 7 septembrie.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre noua generație Dacia Logan: modificări de design și versiune mild-hybrid

Noua generație Dacia Logan va primi modificări majore de design și un interior mai modern, pentru ca din 2023 să fie disponibilă și într-o versiune mild-hybrid, potrivit presei franceze.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre noua generație Dacia Sandero: va împrumuta platforma și motoarele lui Renault Clio. Sandero Stepway va avea versiune hibridă de 130 CP

Noua generație Dacia Sandero va fi prezentată în vara anului 2020 și va împrumuta platforma și o parte dintre motoarele lui Renault Clio, în timp ce Sandero Stepway va avea o versiune hibridă de 130 CP, potrivit presei franceze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Mai 2019 | Intern

Turcii care produc scaune pentru Logan și Sandero vor extinde fabrica din România: investiție de peste 80 milioane lei în județul Argeș

Grupul turc Üstünberk a început lucrările de extindere a fabricii sale din România, acolo unde sunt produse scaune pentru modelele Dacia Logan și Sandero. Investiția este de aproximativ 80 de milioane de lei, din care jumătate reprezintă ajutor de stat.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre noile generații Dacia Sandero și Logan: vor fi lansate în 2020 și vor avea noi sisteme de siguranță

Dacia Sandero și Dacia Logan vor primi generații noi în toamna anului 2020 și vor utiliza noua platforma inaugurată de Renault Clio, care va permite integrarea unor sisteme suplimentare de siguranță. Dacia va decide ulterior dacă va introduce versiuni hibride.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Intern

Vânzări Dacia în 2018 în România: 77% dintre clienții Duster au ales versiunea 4x4, iar 61% dintre cei care au cumpărat un Sandero au mizat pe Stepway

Anul trecut, peste 54.500 de români au cumpărat un automobil produs de Dacia, în creștere cu 26.2% față de 2017. Și în 2018, cea mai bună piață externă pentru constructorul de la Mioveni a fost cea din Franța (141.606 unități).
Luni, 08 Octombrie 2018 | Intern

Producția Dacia de la Mioveni a crescut cu aproape 5% în primele 9 luni ale anului: peste 242.000 de unități

Dacia a produs peste 242.000 de mașini în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 4.6% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Peste 166.000 de unități dintre ele au fost Dacia Duster.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Industrie

Schimbare de strategie: Renault nu va mai vinde modele Dacia sub brandul francez în Rusia și Brazilia, cu excepția lui Duster

Renault va renunța la comercializarea modelelor Dacia sub brandul francez pe piețele din Rusia și Brazilia după lansarea noilor generații. Singura excepție de la regulă va fi Duster.
Miercuri, 22 August 2018 | Intern

Surpriză pe piața din România: Dacia Duster a avut vânzări mai mari decât Logan în luna iulie

Dacia Duster s-a vândut în 1602 unități în luna iulie pe piața din România și a depășit astfel Dacia Logan, modelul care ocupă în mod tradițional prima poziție în acest clasament.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Logan Stepway, prezentat oficial în Rusia: versiune cu look cross a berlinei

Renault Rusia a dezvăluit primele informații despre Logan Stepway, o versiune cu look cross a berlinei care va fi prezentată oficial la Moscova în 29 august.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Industrie

Inspecțiile TUV din Germania: Dacia Logan, Sandero și Duster, în topul mașinilor cu cele mai multe defecte

Dacia Logan se numără printre cele mai puțin fiabile mașini, cu peste 12 defecte la 100 de mașini, conform datelor publicate de TUV Germania.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru