Logan

Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Virtus: rivalul de departe al lui Logan se lansează exclusiv în America de Sud

Volkswagen Virtus va fi varianta sedan a noii generații Polo și urmează să se lanseze în primăvara anului viitor în America de Sud. Nu există planuri pentru aducerea acestui model în Europa.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Intern

Producția Dacia a scăzut ușor în primele 9 luni ale anului: Duster asigură 62% din producție, Logan își continuă declinul

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 232.000 de unități în perioada ianuarie-septembrie 2017, dintre care 143.000 de unități au fost Duster. Dacia Logan s-a produs în numai 25.000 de unități.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

Dacia se mulțumește cu ce are: “Nu avem planuri să extindem gama de modele”

Dacia nu se află sub presiune să își mărească actuala gama de modele, spune Jean Christophe Kugler, vice-președinte executiv și președinte pentru Europa al Renault.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Intern

Prețuri Dacia Logan şi Sandero facelift: schimbări minore de design, schimbări minore de tarife

Dacia Logan facelift şi Dacia Sandero facelift au preţuri care variază cu 100 de euro în plus sau în minus pentru aceleaşi motorizări în comparație cu versiunea pre-facelift.
Marti, 07 Iunie 2016 | Modele noi

Logan și Sandero, pregătite de facelift: Dacia testează noile modele camuflate

Toamna anului 2016 va aduce o schimbare estetică minoră și modificări tehnice pentru gamele Logan și Sandero. Nu vă așteptați la abordări radicale, ci la îmbunătățiri și la cel puțin o nouă motorizare care va depăși 100 de cai putere.
Luni, 30 Mai 2016 | Modele noi

Prețul cutiei automate Easy-R pe Dacia Logan, Logan MCV și Sandero: 500 de euro în plus față de manuală

Dacia a scos la vânzare în România prima cutie automată din istoria companiei. Transmisia robotizată costă cu 500 de euro mai mult decât manuala și e disponibilă pe motorizările 0.9 TCe de 90 CP și 1.5 dCi de 90 CP.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Dacia lansează Logan Prestige, noua echipare de top: climatizare automată, comenzi pe uși, jante de 16 inch și semnalizatoare pe oglinzi

Inspirați de succesul ediției speciale limitate Logan 10 ani, cei de la Dacia lansează o versiune de echipare de top în gama celei mai vândute mașini din România. Logan Prestige oferă elemente de echipare disponibile exclusiv pe această nouă versiune.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Concepte

Dacia Logan Lux, un nou concept virtual pe care-l vei iubi sau îl vei urî

Ce se întâmplă atunci când un pasionat se pune în fața calculatorului și nu mai pleacă de acolo până când pe monitor vede o variantă potențială de design pentru o berlină Dacia de segment superior? Răspuns: Logan Lux, un concept virtual interesant.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Intern

Cornel Olendraru, directorul Uzinei Dacia: "Aproape nimeni nu este nemulțumit că a cumpărat o Dacie"

Directorul Uzinei de Vehicule Dacia afirmă într-un interviu exclusiv acordat Automarket.ro că unul dintre principalele avantaje ale Dacia pe piața vest-europeană este efectul-surpriză al modelelor mărcii.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia introduce o transmisie automată pentru Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat oficial introducerea unei transmisii automate în oferta sa. Aceasta este o cutie manuală automatizată, se numește Easy-R și debutează luna viitoare.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Intern

Dacia a livrat exemplarul Logan cu numărul 1.500.000 către o clientă din România

În cadrul unei mici festivități, Dacia a livrat exemplarul Logan cu numărul de fabricație 1.500.000 către Diana Ileana Șerban, o clientă din București.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce maşini noi poţi cumpăra cu 10.000 euro?

Putem cumpăra o maşina nouă de familie la un preţ maxim de 10.000 euro? Dificil, dar există totuşi câteva variante.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Intern

Dacia Logan 10 Ani este premiul cel mare al tombolei organizate la Târgul Gaudeamus 2014

La nouă ani de la începutul colaborării dintre Dacia şi Târgul de carte Gaudeamus, sponsorul auto al evenimentului va oferi cadou un "Logan 10 Ani" în urma unei tombole.
Luni, 07 Iulie 2014 | Industrie

Vânzările Dacia au crescut cu 24% în primele şase luni ale anului

Dacia a reuşit din nou să-şi depăşească vechile rezultate de vânzări, arată rezultatele publicate de companie. În primele şase luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 24%, titrează cei de la Mediafax.
Marti, 03 Iunie 2014 | General

La mulţi ani, Dacia Logan! 10 de ani de la lansarea revoluţiei auto accesibile

Dacia sărbătoreşte 10 de ani de la prezentarea primului Logan de serie în România. Între timp, modelul a ajuns la a doua generaţie şi are alături o gamă întreagă, recunoscută la nivel european.
Duminica, 23 Martie 2014 | Modele noi

Renault Logan a fost prezentat pentru piața din Rusia

A doua generație a modelului Logan a primit sigla Renault pentru piața din Rusia, iar primele imagini au fost prezentate publicului.
Marti, 27 August 2013 | Intern

Dacia este partenerul ediţiei 2013 a Festivalului George Enescu

Dacia este, pentru al doilea an consecutiv, partenerul auto al Festivalului George Enescu, ajuns la ediţia XXI. Fanii mărcii din Mioveni vor avea ocazia să câştige bilete la festival prin intermediul concursurilor de pe Facebook.
Joi, 14 Martie 2013 | Intern

Dacia a produs un milion de cutii de viteze

Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia a produs cutia de viteze cu numărul 1.000.000. Aceasta este o cutie de viteze TL8 pentru modelul Duster 4x4.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Intern

Dacia Logan este "Maşina Anului 2013 în România"

Dacia Logan a fost aleasă Maşina Anului 2013 în România. Zece membri ai juriului au votat Logan pe prima poziţie, iar podiumul este format, în premieră, doar din automobile produse în România.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru