Dacia Lodgy

Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Noi detalii despre SUV-ul Dacia cu 7 locuri care va înlocui Lodgy: noul model va fi produs la uzina de la Mioveni din octombrie 2021

SUV-ul Dacia cu 7 locuri care va înlocui Lodgy în gama de modele va fi produs la uzina de la Mioveni din octombrie 2021, potrivit unor informații neoficiale. Noul SUV va avea și o versiune hibridă și nu va utiliza motoare diesel.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Dacia Lodgy va fi înlocuit cu un nou model cu 7 locuri care va fi lansat în 2021

Dacia va înlocui Lodgy cu un model cu 7 locuri care va avea un design inspirat de la SUV-uri și va beneficia inclusiv de o versiune mild-hybrid, potrivit presei franceze, care susține că lansarea este programată pentru 2021.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Modele noi

Dacia lansează ediții aniversare pentru Duster și Sandero în Franța: brandul de la Mioveni sărbătorește 15 ani de prezență în Hexagon

Dacia a lansat în Franța ediții limitate pentru Duster, Sandero Stepway, Logan MCV și Lodgy cu ocazia împlinirii a 15 ani de pe prezență pe piața auto din Hexagon.
Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Modele noi

În familie completă: facelift-ul de pe Sandero și Logan se extinde pe Lodgy, Dokker și Dokker Van

Utilitara Dokker și monovolumul Lodgy primesc începând cu această toamnă elementele estetice care au apărut deja pe Sandero și Logan facelift.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia: ”Nu vom ținti cinci stele EuroNCAP și nici nu vom oferi sisteme de siguranță de ultimă generație”

Într-o conferință de presă desfășurată la Salonul de la Frankfurt, un oficial Dacia a declarat că brandul nu va ținti punctajul maxim în cadrul testelor EuroNCAP.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Intern

Preţuri Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway în România: modelele româneşti pleacă de la 12.500, respectiv 13.320 de euro

Dacia a anunţat oficial preţurile modelelor Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pentru piaţa din România. Ca şi în cazul lui Sandero, Stepway este doar o versiune mai bine echipată, poziţionată în vârful gamei.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Carlos Ghosn: "Plănuim versiuni suplimentare pentru Dacia Lodgy. Nu suntem mulțumiți de vânzările acestui model"

Directorul Alianței Renault-Nissan susține că planurile de vânzări ale monovolumului Lodgy nu au fost acoperite de rezultate, marca pregătind o serie de versiuni care au rolul de a rezolva această problemă.
Joi, 25 Septembrie 2014 | Industrie

Dacia vrea să renunţe la unul dintre modelele Dokker, Lodgy sau Logan MCV

Pentru a păstra un trend ascendent, Dacia se gândeşte să renunţe la unul din modelele care nu excelează la vânzări în Europa.
Joi, 04 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, surprizele constructorului român pentru această toamnă

Dacia pregăteşte două surprize pentru ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris. Constructorul român este aşteptat să dezvăluie versiunile Stepway ale modelelor Dokker şi Lodgy.
Joi, 16 Mai 2013 | Industrie

Dacia a intrat pe piaţa din Danemarca cu Lodgy: 51 de comenzi de la prima operaţiune de porţi deschise

După Irlanda şi Regatul Unit, Dacia a intrat pe piaţa cu numărul 41 din portofoliul său - Danemarca. Constructorul din Mioveni a intrat pe piaţă cu modelul Lodgy, care pleacă de la echivalentul a 17.441 euro, din cauza taxelor ridicate din statul respectiv.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Autoipoteze

Dacia Logan SW - primele ipoteze ale unui viitor break cu 5 locuri

Dacia va renunţa probabil la ideea unui Logan MCV, cu spaţiu pentru 7 pasageri. Locul său ar putea fi luat de o variantă break tradiţională, cu cinci locuri, botezată Logan SW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 August 2012 | Feature

Dacia Lodgy, comparată în Germania cu principalii concurenţi: "Portbagaj şi preţ excelente, confort şi dinamică slabe"

Noul monovolum compact al celor de la Dacia a fost supus unui test comparativ în care Lodgy a stat faţă în faţă cu C-Max, Touran şi Zafira Tourer. Avem concluziile jurnaliştilor germani.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker şi Dokker Van, imagini, dotări şi informaţii complete

Dacia a publicat o galerie foto cu noile Dokker şi Dokker Van. Cele două vehicule comerciale sunt construite pe aceeaşi platformă cu Lodgy, sunt oferite în compania a patru motorizări şi pot fi comandate cu aceleaşi echipamente.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Lodgy a sosit oficial în România

Dacia Lodgy a venit în showroom-urile din România. Începând de mâine, primele unităţi vor fi livrate către clienţi, iar în weekendul 7-10 iunie are loc operaţiunea Porţi Deschise - Dacia Lodgy
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Modele noi

Primul test cu noul Dacia Lodgy vine din Franţa: "Versiune de bază austeră, dar raport calitate/preţ imbatabil"

Jurnaliştii francezi au reuşit deja să testeze noul Dacia Lodgy. Cei de la L'Argus au realizat o analiză atentă a modelului şi au efectuat un comparativ cu Renault Kangoo.
Luni, 19 Martie 2012 | Autoipoteze

Ipoteze de design: Dacia Lodgy Sport

Designerul Khalil Bouguerra a realizat o versiune modificată digital a lui Dacia Logdy. Aceasta este echipată cu un pachet estetic cu aspect sportiv.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Interviu

Interviu cu Arnaud Deboeuf (Renault): "Logan 2 va avea aceleaşi preţuri ca actualul Logan"

Automarket a discutat la Geneva cu Arnaud Deboeuf, directorului programului entry de la Renault. Am vorbit despre Lodgy şi despre viitoarele modele Dacia.
Luni, 12 Martie 2012 | Feature

Dacia Lodgy - toate dotările, opţiunile şi datele tehnice

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Geneva modelul Lodgy. Aşteptat cu interes atât la noi în ţară, dar mai ales în vestul Europei, Lodgy este primul monovolum din istoria Dacia.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Lodgy, Lodgy, Dacia monovolum, monovolum Lodgy
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru