Dacia lansează ediții aniversare pentru Duster și Sandero în Franța: brandul de la Mioveni sărbătorește 15 ani de prezență în Hexagon

de Daniel Popescu, Foto: Dacia
Miercuri, 05.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a lansat în Franța ediții limitate pentru Duster, Sandero Stepway, Logan MCV și Lodgy cu ocazia împlinirii a 15 ani de pe prezență pe piața auto din Hexagon.

Dacia a debutat oficial pe piața din Franța în anul 2005 prin lansarea modelului Logan, astfel că în 2020 se împlinesc 15 ani de prezență în Hexagon.

Pentru a marca acest eveniment, constructorul de la Mioveni a anunțat lansarea în Franța a unei ediții limitate pentru fiecare model din gamă.

Astfel, Duster, Sandero Stepway, Logan MCV și Lodgy au primit o serie de modificări la jantele din aliaj și tapițerie, carcase pentru oglinzi negre și bagde-uri aniversare.

Edițiile limitate pentru Duster, Logan MCV și Lodgy se bazează pe echiparea Prestige, însă Duster plusează cu cameră Multiview.

Între timp, Sandero Stepway se remarcă și prin aer condiționat automat, cameră rear view și ecran touch de 7 inch cu sistem de navigație, iar prețul este cu 300 de euro mai mare decât în cazul versiunii standard a lui Stepway.

Ediția limitată este disponibilă pentru toate motorizările, cu excepția celor de bază.

În prezent, Dacia se pregătește pentru lansarea noilor generații Sandero și Logan, care vor fi prezentate cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Paris de la sfârșitul lunii septembrie.

Via L'Argus, Caradisiac

Comentarii (3)

  • Marius
    Toate bune si frumoase cu aceste masinute, dar exista o intrebare intrebatoare.....cum se face ca in occident Dacia costa mai putin decat in Romania? (acelasi nivel de echipare)

    Presupunand ca ai o sacosa cu bani, te duci acum la Mioveni si ceri rapid o masinuta Dacia, vei plati cu cateva sute de euro mai mult decat un german sau francez care cumpara aceeasi masina cu aceeasi echipare. Cum vine asta?
    5 0
  • Clique
    Întrebarea asta e bună de pus și conducerii acestei țări.
    Chiar cu toții am fi fooarte curioși de ce în exterior este mai ieftină și aici unde traiul este mult mai scăzut este mai scumpă.
    Sunt curios ce motive ar mai scoate.

    Tatăl meu are o vorbă. "în țara asta, e o haiduceală, cât timp au reușit să scoată banii de la tine, indiferent cât de puțin, totul e perfect, dă-i că merge"

    Și nu o haiduceală din aia, i-a de la bogați și oferă la săraci, ci invers....
    2 0
  • pOATE AM FI MERITAT SI NOI UN CADOU ANIVERSAR CAND A IMPLINIT DACIA 50 ANI, IN 2008. POATE UN LOGAN MCV MAI ALTFEL, ASA CUM SE VINDE DE 12 ANI IN RUSIA SI SE NUMESTE LADA LARGUS CROSS. ADICA LOGAN MCV 1 STEPEWAY ESTE CHIAR MISTO MASINA DAR...LA NOI NU SE AJUNGE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru