Lodgy

Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Noi detalii despre SUV-ul Dacia cu 7 locuri care va înlocui Lodgy: noul model va fi produs la uzina de la Mioveni din octombrie 2021

SUV-ul Dacia cu 7 locuri care va înlocui Lodgy în gama de modele va fi produs la uzina de la Mioveni din octombrie 2021, potrivit unor informații neoficiale. Noul SUV va avea și o versiune hibridă și nu va utiliza motoare diesel.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Dacia Lodgy va fi înlocuit cu un nou model cu 7 locuri care va fi lansat în 2021

Dacia va înlocui Lodgy cu un model cu 7 locuri care va avea un design inspirat de la SUV-uri și va beneficia inclusiv de o versiune mild-hybrid, potrivit presei franceze, care susține că lansarea este programată pentru 2021.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

Dacia se mulțumește cu ce are: “Nu avem planuri să extindem gama de modele”

Dacia nu se află sub presiune să își mărească actuala gama de modele, spune Jean Christophe Kugler, vice-președinte executiv și președinte pentru Europa al Renault.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Industrie

Dacia a stabilit un record de vânzări în 2014: peste jumătate de milion de maşini comercializate într-un an

Dacia a vândut peste 500.000 de maşini într-un an pentru prima dată în istoria sa. Cel mai bine vândut model este Sandero, inclusiv varianta Stepway, urmat de Duster şi Logan.
Luni, 07 Iulie 2014 | Industrie

Vânzările Dacia au crescut cu 24% în primele şase luni ale anului

Dacia a reuşit din nou să-şi depăşească vechile rezultate de vânzări, arată rezultatele publicate de companie. În primele şase luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 24%, titrează cei de la Mediafax.
Joi, 16 Mai 2013 | Industrie

Dacia a intrat pe piaţa din Danemarca cu Lodgy: 51 de comenzi de la prima operaţiune de porţi deschise

După Irlanda şi Regatul Unit, Dacia a intrat pe piaţa cu numărul 41 din portofoliul său - Danemarca. Constructorul din Mioveni a intrat pe piaţă cu modelul Lodgy, care pleacă de la echivalentul a 17.441 euro, din cauza taxelor ridicate din statul respectiv.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker şi Dokker Van, imagini, dotări şi informaţii complete

Dacia a publicat o galerie foto cu noile Dokker şi Dokker Van. Cele două vehicule comerciale sunt construite pe aceeaşi platformă cu Lodgy, sunt oferite în compania a patru motorizări şi pot fi comandate cu aceleaşi echipamente.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Lodgy a sosit oficial în România

Dacia Lodgy a venit în showroom-urile din România. Începând de mâine, primele unităţi vor fi livrate către clienţi, iar în weekendul 7-10 iunie are loc operaţiunea Porţi Deschise - Dacia Lodgy
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Modele noi

Primul test cu noul Dacia Lodgy vine din Franţa: "Versiune de bază austeră, dar raport calitate/preţ imbatabil"

Jurnaliştii francezi au reuşit deja să testeze noul Dacia Lodgy. Cei de la L'Argus au realizat o analiză atentă a modelului şi au efectuat un comparativ cu Renault Kangoo.
Luni, 19 Martie 2012 | Autoipoteze

Ipoteze de design: Dacia Lodgy Sport

Designerul Khalil Bouguerra a realizat o versiune modificată digital a lui Dacia Logdy. Aceasta este echipată cu un pachet estetic cu aspect sportiv.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Martie 2012 | Interviu

Interviu cu Arnaud Deboeuf (Renault): "Logan 2 va avea aceleaşi preţuri ca actualul Logan"

Automarket a discutat la Geneva cu Arnaud Deboeuf, directorului programului entry de la Renault. Am vorbit despre Lodgy şi despre viitoarele modele Dacia.
Luni, 12 Martie 2012 | Feature

Dacia Lodgy - toate dotările, opţiunile şi datele tehnice

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Geneva modelul Lodgy. Aşteptat cu interes atât la noi în ţară, dar mai ales în vestul Europei, Lodgy este primul monovolum din istoria Dacia.
Vineri, 09 Martie 2012 | GENEVA 2012

Directorul gamei entry Renault: "Dacia nu are nevoie de ESP"

Arnaud Deboeuf, directorul gamei entry de la Renault, ne-a declarat că ESP-ul nu este necesar pe Lodgy deoarece platforma este suficient de manevrabilă şi fără acest sistem.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

VIDEO: Dacia Lodgy - filmele de prezentare

După premiera de ieri a noului model Lodgy, iată şi primele clipuri video de prezentare pentru monovolumul Dacia.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

Dacia Lodgy: preţurile încep de la 9.500 euro

Dacia a prezentat oficial monovolumul Lodgy la Salonul Auto de la Geneva. Preţurile încep de la 9.500 euro şi vor exista variante atât cu cinci cât şi cu şapte locuri.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Dacia Lodgy - prima fotografie din profil

Cu o zi înainte de prezentarea oficială a modelului Dacia Lodgy, o nouă fotografie a fost dată publicităţii. De data aceasta, putem vedea modelul Lodgy din profil.
Vineri, 10 Februarie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker - detalii despre următorul model Dacia după Lodgy

Lansarea monovolumului Lodgy nu este singura premieră a celor de la Dacia în 2012. Toamna anului în curs va aduce cu sine lansarea unui aşa-numit "Ludospace" bazat pe Kangoo care va avea şi o versiune utilitară. Numele său va fi, spune presa franceză, Dokker.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Industrie

Reţeaua de distribuitori Dacia va creşte în 2012

Oficialii Dacia au anunţat că reţeaua de distribuţie din Europa va creşte în 2012 şi au reafirmat sprijinul pentru uzina de la Mioveni.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Lodgy, Lodgy, Dacia monovolum, monovolum Lodgy
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru