Ipoteze de design: Dacia Lodgy Sport

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.03.2012
Designerul Khalil Bouguerra a realizat o versiune modificată digital a lui Dacia Logdy. Aceasta este echipată cu un pachet estetic cu aspect sportiv.

Dacia Lodgy a atras deja atenţia designerilor virtuali de automobile. Monovolumul mărcii din România a primit un kit estetic virtual din partea designerului Khalil Bouguerra. Acesta a vizionat un pachet estetic realizat de inginerii RenaultSport pentru Dacia Lodgy şi l-a botezat DS, acronimul diviziei ipotetice Dacia Sport. Pachetul include o gardă la sol mai mică, un set de bare de protecţie redesenate, oglinzi laterale montate pe portiere, jante din aliaj de dimensiuni mari şi o grilă faţă cu bare cromate.

Dintre toate ideile lui Khalil Bouguerra, grila faţă cu bare cromate este singurul element care ar putea fi văzut pe un Lodgy de serie fără costuri exorbitante. Pe locul doi se află kitul de suspensie cu garda la sol redusă şi jantele din aliaj de dimensiuni mari, elemente care ar putea fi obţinute de la un tuner precum Elia, cunoscut pentru implicarea sa în modificarea modelelor Dacia.

Dacia Lodgy debutează pe piaţa din România în vară, luna iulie urmând să găsească acest model în showroom-urile din ţara noastră.

Lodgy are un preţ de pornire de 9.500 de euro cu TVA inclus, fiind cel mai ieftin monovolum de pe piaţă. Pe lângă sistemul multimedia cu touchscreen şi navigaţie, Lodgy marchează încă o premieră – disponibilitatea primului motor turbo pe benzină oferit vreodată în gama Dacia.

Via | Autosblog.fr | VirtuelCar

Comentarii (9)

  • Dacia Lodgy e un punct de plecare bun pentru un tuning, dar ideile designerului nu-mi plac. As fi procedat altfel. Chestiune de gust.

    PS: stiu, notiunea tuning si de masina de familie se bat cap in cap, dar tocmai asta face ideea mai traznita / incitanta
    35 7
  • Marius
    Tunning....
    Da doar Jante pe 18 si deja este tunata...cred ca la pretul benzinei va fi la moda eco tunning si roti jante cat mai mici si usoare ieftine etc, si in viitor cei care nu o vor face sunt ori bogati ori cocalari !
    7 15
  • fastline
    Ce designer ? A luat jante si elemente din pachetul M de la seria 5 ...
    7 5
  • Daca pe langa acest kit ar face inca o "mica" modificare, sa adauge un sistem ESP atunci chiar ar fi ceva!
    4 22
  • Teste
    Ieri, 18 martie, am vazut doua Lodgy in teste la circa 10 km de Sinaia, spre Targoviste. Foarte grabiti baietii pe soseaua aceea plina de gropi si denivelata. Probabil in asta consta si testul: sa vada daca rezista masina.

    Oricum, atat cat am reusit sa vad masinile, pot spune ca nu-mi place noul model de la Dacia. O chestiune de gust, cum spunea cineva mai sus.

    Oricum, sper sa aiba succes la public iar studiul de tunning prezentat in articol sa se regaseasca pe masina.

    Succes Dacia!
    6 12
  • @danutz9393
    ESP-ul poti sa ti-l adaugi singur pentru ca-i in optiune la Dacia. N-ai nevoie de o firma de tuning pentru asta... nu ca tuning-ul ar avea ceva de-a face cu instalarea de ESP-uri, dar la romani ca tine trebuie sa le dai mura-n gura.
    22 2
  • AndreiRN
    Succes
    O masina frumoasa si practica la un pret rezonabil.
    Sa produca cat mai multe si bune sa se bucure de ele toti care au nevoie.
    12 1
  • Dacia Lodgy Sport
    Imi si imaginez o familie cu 4 copii ruland sportiv prin gropile patriei cu roti de 17 inci (18 nu cred ca este posibil), dupa care vad figura tatalui disperat dupa ce bara fata este tandari si mama ajutand copiii sa dea la boboci.
    Cred ca masina este OK asa cum este ea acum
    2 1
  • lodgy GT
    sport ???? hm . ma scapa rasul . nu am nimic cu dacia si ii apreciez dar de fiecare data cand aud ca faci masina sport dintr-un suv sau minivan ma pufneste rasul
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru