Lodgy

Marti, 17 Ianuarie 2012 | Modele noi

Dacia Lodgy debutează în România în iunie

Dacia Lodgy va fi lansat pe piaţa din România în luna iunie, anunţă oficialii Dacia. Modelul debutează în Europa în aprilie.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cum se va vinde Dacia Lodgy în Europa?

Salonul Auto de la Geneva din luna martie va fi momentul când Dacia îşi va lărgi gama de modele cu monovolumul Lodgy. Analizăm astăzi unde va avea succes acest model românesc.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Industrie

Dacia Lodgy intră în producţie săptămâna viitoare

Uzina Renault din Tanger produce noul Dacia Lodgy începând cu săptămâna viitoare, informează Gândul. Circa 85% din producţie merge la export în Europa.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Dacia Lodgy: primele imagini oficiale

Dacia a publicat pe portalul său oficial primele imagini ale monovolumului Lodgy. Debutul versiunii de serie are loc în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Duminica, 20 Noiembrie 2011 | Modele noi

Dacia Lodgy - prima imagine

Prima imagine cu monovolumul Dacia Lodgy a fost publicată de către britanicii de la Car Magazine. Noul model Dacia va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: Povestea numelor modelelor Dacia. De la 1100 la Lodgy

Numele unui model. Râdem de el la început, căutăm asocieri haioase, apoi ne obişnuim cu el şi intră în vocabularul zilnic. Dacia a trecut printr-un lung şir de denumiri ale modelelor. De la 1100 la Lodgy, iată povestea lor.
Luni, 14 Noiembrie 2011 | Modele noi

Dacia Lodgy - numele noului monovolum al mărcii

Dacia a prezentat astăzi, la Paris, noul model cu care va concura în ediţia 2011/2012 a trofeului Andros. Premieră: maşina nu mai are faţa lui Duster, ci pe cea a viitorului monovolum. Numele său: Lodgy.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Lodgy, Lodgy, Dacia monovolum, monovolum Lodgy
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru