Dacia Dokker

Marti, 26 Mai 2020 | Intern

Grupul Renault ar putea schimba strategia pentru Dacia Dokker: viitoarea generație va fi vândută pe anumite piețe cu numele Kangoo Express

Noua generație Dacia Dokker va fi comercializată pe anumite piețe europene sub brandul Renault Kangoo Express, ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate în ultimii ani, potrivit presei franceze.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Intern

Dacia cheamă în service peste 13.000 de unități Logan, Lodgy și Dokker: constructorul va înlocui airbag-ul pentru șofer

Dacia va rechema în service peste 13.000 de unități Logan, Lodgy și Dokker ca urmare a faptului că, în anumite situații, este posibil ca airbag-ul pentru șofer să nu funcționeze în mod corespunzător în caz de accident.
Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Modele noi

În familie completă: facelift-ul de pe Sandero și Logan se extinde pe Lodgy, Dokker și Dokker Van

Utilitara Dokker și monovolumul Lodgy primesc începând cu această toamnă elementele estetice care au apărut deja pe Sandero și Logan facelift.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Intern

Preţuri Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway în România: modelele româneşti pleacă de la 12.500, respectiv 13.320 de euro

Dacia a anunţat oficial preţurile modelelor Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pentru piaţa din România. Ca şi în cazul lui Sandero, Stepway este doar o versiune mai bine echipată, poziţionată în vârful gamei.
Joi, 25 Septembrie 2014 | Industrie

Dacia vrea să renunţe la unul dintre modelele Dokker, Lodgy sau Logan MCV

Pentru a păstra un trend ascendent, Dacia se gândeşte să renunţe la unul din modelele care nu excelează la vânzări în Europa.
Joi, 04 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, surprizele constructorului român pentru această toamnă

Dacia pregăteşte două surprize pentru ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris. Constructorul român este aşteptat să dezvăluie versiunile Stepway ale modelelor Dokker şi Lodgy.
Luni, 24 Decembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII DECEMBRIE: 10 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

Luna decembrie a fost din nou bogată la capitolul test drive. Am putut pune la încercare modele importante pentru piaţa auto românească, precum Dacia Sandero Stepway şi noul Renault Clio.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Tech a dezvoltat un Dokker dedicat persoanelor cu dizabilităţi

Renault Tech a prezentat la salonul Autonomic Mediterranee o versiune specială a lui Dacia Dokker, adaptată pentru transportul persoanelor cu mobilitate redusă.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker Van, transformat în Pick-up şi basculantă de carosierul francez Kollé

Deşi Logan van şi Pick-up au dispărut din oferta Dacia, constructorul român s-a reorientat şi oferă în Franţa versiuni modificate ale lui Dokker Van. Iar Dacia devine astfel... basculantă.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker Stepway - debut oficial la Salonul de la Istanbul

Dacia a prezentat astăzi, în cadrul Salonului Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway, o versiune personalizată cu un kit exterior şi cu o mulţime de opţionale.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Autoipoteze

Dacia Logan SW - primele ipoteze ale unui viitor break cu 5 locuri

Dacia va renunţa probabil la ideea unui Logan MCV, cu spaţiu pentru 7 pasageri. Locul său ar putea fi luat de o variantă break tradiţională, cu cinci locuri, botezată Logan SW.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Intern

Dacia Dokker, în România de la 9.000 de euro

Dacia a lansat astăzi noile Dokker şi Dokker Van pe piaţa din România. Dokker pleacă de la 9.000 de euro, în timp ce Dokker Van pleacă de la 8.700 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker şi Dokker Van, imagini, dotări şi informaţii complete

Dacia a publicat o galerie foto cu noile Dokker şi Dokker Van. Cele două vehicule comerciale sunt construite pe aceeaşi platformă cu Lodgy, sunt oferite în compania a patru motorizări şi pot fi comandate cu aceleaşi echipamente.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Joi, 17 Mai 2012 | Modele noi

Dacia Dokker şi Dacia Dokker Van - noile modele din gama producătorului autohton

Este oficial: Dacia a confirmat faptul că noile sale două modele - un monovolum cu cinci locuri şi uşi glisante şi o versiune utilitară a acestuia - se vor numi Dokker, respectiv Dokker Van. Cele două modele vor fi lansate în a doua jumătate a anului.
Marti, 13 Martie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker - noua utilitară Dacia, dezvăluită de un set de schiţe

Un site olandez dedicat mărcii Dacia a publicat schiţele viitoarei utilitare care va intra în gama constructorului de la Mioveni. Conform desenelor, aceasta se va numi Dacia Dokker.
Vineri, 10 Februarie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker - detalii despre următorul model Dacia după Lodgy

Lansarea monovolumului Lodgy nu este singura premieră a celor de la Dacia în 2012. Toamna anului în curs va aduce cu sine lansarea unui aşa-numit "Ludospace" bazat pe Kangoo care va avea şi o versiune utilitară. Numele său va fi, spune presa franceză, Dokker.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru