Dacia Dokker Stepway - debut oficial la Salonul de la Istanbul

de Bogdan Mirică
Luni, 05.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a prezentat astăzi, în cadrul Salonului Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway, o versiune personalizată cu un kit exterior şi cu o mulţime de opţionale.

Salonul Auto de la Istanbul şi-a deschis astăzi porţile într-un cvasianonimat. Tot într-un cvasianonimat, Dacia a lansat un nou model pe care nimeni nu îl aştepta şi care ia prin surprindere întreaga presă de specialitate.

Este vorba despre Dokker Stepway, o nouă variantă a modelului actual, lansat în septembrie pe piaţa din România. Aşadar, pe lângă cele două declinări deja existente, de marfă şi de pasageri, Dokker vine şi în versiunea Stepway, care se vrea a fi un derivat ce include cam tot ce îţi poţi dori pe o Dacie.

Urmareste Automarket
Pentru a fi demn de titulatura Stepway, Dokker vine cu un pachet exterior ce include bandouri de protecţie din plastic la nivelul bosajelor şi al părţii inferioare a caroseriei, jante speciale, bare de amarare pe acoperiş, ornamente cromate pentru proiectoare şi un ornament de culoare gri, montat sub spoilerul frontal.

Ca şi în cazul lui Sandero Stepway, Dokker Stepway se vrea a fi doar o declinare a versiunii de serie, echipată foarte bine, atât la exterior, cât şi la interior, unde clienţii se vor bucura de lista completă de dotări, inclusiv de sistemul MediaNav

via selimerkek

Comentarii (13)

  • andrei
    asa da!!!
    38 2
  • as vrea și eu o explicție logică și anume de ce s-a folosit o versiune de stepway pe o utilitară(așa am înțeles că se încadrează)
    13 19
  • mircea
    @Eu

    Nu e chiar o utilitară. Detalii aici: http://www.automarket.ro/stiri/dacia-dokker-detalii-despre-urmtorul-model-dacia-dup-lodgy-43158.html
    18 4
  • e ca un roomster scout
    27 2
  • Catalin
    eu apreciez modelul Dokker; Lodgy este cam uratzel dar Dokker arata bine pe strada...
    36 4
  • Frumoooos !
    25 4
  • BaditzaEx
    Felicitari Dacia !!!,
    Turcia este de asemenea o pta importanta pt Dacia, banuiesc ca astfel se explica de ce aici au hotarat sa prezinta aceasta noua versiune ( as prefera totusi ca s-o fi prezentat la SIAB ), cred, ca versiunea asta va avea o vanzare buna catre firmele din tara si nu numai, si binenteles si catre cei care doresc o masina polivalenta si adecvata pt drumurile dambovitene. F misto culoarea, de fapt am citit acum ceva vreme, aici pe AM, cum Dacia doreste a-si imbogati paleta de culori
    22 4
  • Va fi un campion .......
    22 4
  • Deja prin iasi am vazut ceva dokkere in uz. Deci prinde bine si pe piata noastra. Si am vazut destul de multisoare in configuratia cu 2 locuri. Bravo lor!
    11 3
  • e un fel de doker cu pachet de drumuri grele :) hi hi
    8 7
  • Masina asta e un mix de familie/marfa atat de atractiv ca pret/dotari incat cred ca o sa depaseasca la vz si Sandero pe unele piete europene.
    10 3
  • Arata bine.;daca-i pun 4X4 e chiar tare.Lodgy e un fiasco.Cel putin in Romania.
    9 8
  • Eremia George
    Arata demential! Foarte tare modelul asta! Asteptam acum sa apara si Sandero Stepwway care cred ca va fi cel putin la fel de tare! Bravo Dacia sunteti super tari!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru