Dacia Dokker Stepway

Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Intern

Preţuri Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway în România: modelele româneşti pleacă de la 12.500, respectiv 13.320 de euro

Dacia a anunţat oficial preţurile modelelor Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pentru piaţa din România. Ca şi în cazul lui Sandero, Stepway este doar o versiune mai bine echipată, poziţionată în vârful gamei.
Miercuri, 15 Octombrie 2014 | Industrie

Dacia a vândut trei milioane de maşini în ultimii zece ani

Dacia sărbătoreşte un important hotar în istoria sa, după ce marca din Mioveni a vândut trei milioane de unităţi de la momentul lansării lui Logan.
Marti, 07 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Paris 2014 necenzurat: cum s-au văzut premierele de la Salonul Auto prin ochii echipei Automarket

Cum ar arăta un interviu la cald cu cei patru reprezentanţi Automarket care au văzut pe viu premierele de la Paris? Noi ne-am pus întrebarea şi am făcut şi interviul. Fără perdea despre maşinile celui mai important salon auto european din această toamnă.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Lodgy Stepway şi Dokker Stepway: marile premiere Dacia ale acestei toamne

Dacia a dezvăluit la Paris noile Dokker Stepway şi Lodgy Stepway, cele două versiuni speciale ale monovolumelor sale urmând să fie gata de showroom-uri în această toamnă.
Joi, 04 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, surprizele constructorului român pentru această toamnă

Dacia pregăteşte două surprize pentru ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris. Constructorul român este aşteptat să dezvăluie versiunile Stepway ale modelelor Dokker şi Lodgy.
Vineri, 09 Noiembrie 2012 | Intern

Noul Dokker Stepway va fi primul model Dacia care nu va fi vândut în România

Singura piaţă europeană pe care va fi disponibil noul Dokker Stepway va fi Turcia. Versiunea specială a modelului Dacia produs în Maroc nu va putea fi comandată în România.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Dacia Dokker Stepway - debut oficial la Salonul de la Istanbul

Dacia a prezentat astăzi, în cadrul Salonului Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway, o versiune personalizată cu un kit exterior şi cu o mulţime de opţionale.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Dokker, Dacia Dokker Stepway, Dacia Salonul de la Istanbul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru