Noul Dokker Stepway va fi primul model Dacia care nu va fi vândut în România

de Mircea Meșter
Vineri, 09.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Singura piaţă europeană pe care va fi disponibil noul Dokker Stepway va fi Turcia. Versiunea specială a modelului Dacia produs în Maroc nu va putea fi comandată în România.

Recent-lansata versiune Stepway a modelului Dokker, prezentată în această săptămână în cadrul Salonului Auto de la Istanbul, va fi pus la vânzare exclusiv pe piaţa din Turcia. Versiunea specială produsă la uzina pe care Renault a deschis-o în acest an în Tanger (Maroc) devine astfel prima Dacie care nu va fi comercializată în România, pe piaţa de origine a mărcii.

"Noul Dacia Dokker Stepway va fi vândut doar în Turcia, ţară în care această versiune a lui Dokker a fost şi lansată. Modelul va fi produs în Tanger", a declarat pentru Automarket Thomas Dubruel, directorul comercial al mărcii Dacia. Acesta a confirmat, de asemenea, că Dokker Stepway nu va fi pus în vânzare pe nicio altă piaţă în afară de Turcia.

Uzina pe care Renault a construit-o în Tanger, pe malul Mării Mediterane, este responsabilă pentru fabricarea monovolumului Dacia Lodgy şi a liniei de utilitare Dokker, Dokker Van şi Dokker Stepway. În schimb, Dacia a confirmat că uzina de la Mioveni va produce noul Renault Symbol, model asamblat până acum în Turcia.

Comentarii (8)

  • antony
    o tampenie ......adica daca vrei acest model de ce nu poti sa il primesti si in ROMANIA ???? Si uite cum ne ducem la Turci sa cumparam Dokker Stepway
    18 1
  • BaditzaEx
    da cine rah.t sunt turcii astia ?!, In ROMANIA ar tre sa poti comanda ORICE DACIA , chiar si una la comanda, ce-i cu bataia asta de joc ?! bataia asta de joc este posibila pt populatia Permite, in Romania ar tre sa existe cel mai mare si puternic CLUB de fani Dacia ( nu in franta ) iar acestia sa organizeze niste petitii de boicotare a acestei decizii rusinoase. In alta ordine de idei , pe plan financiar Dacia/Romania iese in castig , pt ca le ofera turcilor o exclusivitate la un model dar in schimb le ia profitul p[e asamblarea unui model Renault, eu as prefera si n-am inteles de ce frantzujii n-au ales de a bun inceput sa deschida aici niste fabrici Renault pt pta estica
    15 4
  • Si uite cum se duce Dacia pe apa sambetei! Adica Renault a cumparat Dacia ca sa o consolideze , si acum vor sa o distruga si mai mult decat era! O prostie care este facut de Renault acum , si in viitor o sa isi de-a si ei seama ca au gresit !
    3 10
  • Alex Radoi
    @antony:

    Din pacate Turcia nu face parte din UE si astfel, daca ai vrea sa importi una in Romania ar trebui sa platesti taxe vamale care ar creste pretul prea mult incat sa mai merite cumparata.
    11 2
  • sa speram ca va exista cerere si pe piata din romania si ca se vor gandi sa-l aduca si aici .... nu mi se pare normal ca tara de origine a marcii dacia sa nu beneficieze de toate modelele pe care le produce ...
    5 1
  • ornamente bosaje roti ca ls EVOQUE :))
    0 0
  • antony
    @AleX Radoi o iau din Turcia si o duc in Germania sau Olanda taxe mai mici ......
    0 0
  • O SA INEBUNEASCA FANII CAZANULUI (LOGANULUI)
    MASINA ROMANEASC A PRODUSA IN TURCIA
    CE E MAI BUN IN ROMANIA NU SE VINDE
    LOGAN 2.0 DCI CLIMA SI ALTE ALEA IN X TARI 7500
    LA NOI LOGAN 1.5 DCI CHEL 10 000 CICA ARE ABS SI AER CONDITIONAT PE CAND LA RESTUL VIN STOC O PORCARIE
    SALUTARE
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru