Renault Tech a dezvoltat un Dokker dedicat persoanelor cu dizabilităţi

de Sebastian Toma
Marti, 04.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Tech a prezentat la salonul Autonomic Mediterranee o versiune specială a lui Dacia Dokker, adaptată pentru transportul persoanelor cu mobilitate redusă.

Dacia Dokker a primit o versiune dedicată transportului persoanelor cu mobilitate redusă. Versiunea TPMR, dezvoltată de Renault Tech, va fi prezentată la Autonomic Mediterranee show, un salon dedicat soluţiilor de mobilitate pentru persoanele cu handicap. Alături de versiunea TPMR a lui Dokker, francezii de la Renault Tech au realizat o versiune TPMR (Transport de Personnes a Mobilite Reduite) a lui Renault Grand Kangoo, cele două modele urmând să fie expuse împreună. Expoziţia din Marsilia le va da celor de la Renault Tech ocazia de a prezenta două soluţii noi de mobilitate, ambele echipate cu rampe ergonomice.

Renault Tech este o divizie a Renault Sport Technologies care proiectează, produce şi vinde vehicule pentru transportul de persoane cu mobilitate redusă. Acest departament activează în domeniul respectiv de mai bine de 25 de ani şi este lider de piaţă, cu vânzări de peste 1.000 de unităţi pe an. Noile Dokker TPMR şi Grand Kangoo TPMR măresc gama Renault Tech la cinci vehicule destinate transportului persoanelor cu mobilitate redusă.

Dacia Dokker TPMR este oferit în trei versiuni, care permit transportul a maximum cinci pasageri pe lângă persoana cu mobilitate redusă, alături de două sau trei niveluri de echipare pentru a atinge nevoile clienţilor.

Conversia realizată de TPMR implică o podea coborâtă, realizată din materiale compozite şi o structură din aluminiu pentru rampă, care suportă o sarcină de până la 300 kilograme. Dacia Dokker TPMR va fi oferită în Europa, Turcia şi Maroc începând cu luna martie a anului viitor.

Via Renault

Comentarii (3)

  • antonny
    cum pot lua legatura cu devizia Renault Tech ???
    4 0
  • nitu vali
    si eu as dori un dokker adaptat cu rampa cum se procedeazaaaa unde sa ma adresez
    2 0
  • nitu.vasilica
    as dori sa mi montez o rampa ptr. pers.cu dizabilitati la un dokker cum procedez as dori si un nr. de telefon
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru