Opel Ampera-e

Sambata, 05 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Recall pentru toate unitățile Opel Ampera-e: risc de incendiu din cauza unei probleme la baterii

Opel a anunțat că va chema în service toate unitățile Ampera-e vândute până în prezent, din cauza unei probleme la baterii care poate provoca un incendiu la bord.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Vehiculele Opel care au promovat mobilitatea electrică: de la faimosul Opel Elektro GT până la noul hatchback electric Corsa-e

De-a lungul timpului, Opel a fost unul dintre constructorii care a pregătit concepte, prototipuri și modele de serie electrificate. Prima încercare în această direcție a fost făcută în 1968 prin Kadett B Stir-Lec I. Acesta a fost urmat de faimosul Elektro GT (foto) și de o serie de modele alimentate cu hidrogen.
Marti, 24 Octombrie 2017 | General

Victima propriului succes: Opel nu mai primește comenzi pentru electrica Ampera-e din cauza producției limitate

Opel a informat dealerii din Norvegia să nu mai accepte comenzi pentru modelul electric Ampera-e, întrucât producția este limitată și există șanse minime ca aceasta să fie mărita.
Sambata, 05 August 2017 | Masini electrice si hibride

Duel electric: Chevrolet Bolt, fratele lui Opel Ampera-e, costă jumătate din prețul celui mai ieftin Tesla și are o autonomie mai mare

Consumer Reports a testat în paralel Tesla Model S 75D și noul Chevrolet Bolt,omologul american al lui Opel Ampera-e. Concluzia a fost că acesta din urmă poate oferi o autonomie mai mare.
Sambata, 03 Iunie 2017 | General

Electricul Opel Ampera-e devine Papamobil: pentru un Vatican fără emisii de dioxid de carbon

Papa Francisc a primit cadou un Opel Ampera-e. Modelul electric german promite o autonomie de 520 de kilometri în ciclul NEDC.
Vineri, 17 Februarie 2017 | Industrie

Planul secret al șefului Opel: doar mașini electrice începând cu 2030

Negocierile pentru posibila trecere a brandului Opel de la General Motors la PSA Peugeot-Citroen au fost precedate de dezvoltarea unui plan prin care Opel urma să devină marcă 100% electrică până în 2030.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Modele noi

Opel s-a ținut de promisiune: electricul Ampera-e oferă 520 de kilometri autonomie și 200 de cai putere

Opel a publicat detaliile finale ale noului Ampera-e, modelul său 100% electric. Acesta a fost comandat deja de 3400 de clienți în Norvegia.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Electricul Opel Ampera-e s-a lansat oficial pe piața din Norvegia. Costă 33.000 de euro și are o autonomie de 500 de kilometri

Opel a anunțat că începe comercializarea modelului Ampera-e pe piața din Norvegia, cea mai dezvoltată țară europeană din punct de vedere al infrastructurii electrice. Prețul său de pornire este de 33.000 de euro
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Modele noi

Opel se pregătește de cel mai aglomerat an din istoria sa: 2017 ne va aduce șapte modele noi, printre care Insignia și două SUV-uri

Opel are planuri mari pentru 2017. Constructorul german pregătește o nouă generație a modelului Insignia, încă un SUV mic și un altul compact, rival al lui Nissan Qashqai.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. De la Sandero facelift la conceptele viitorului BMW, VW și Mercedes

Care sunt cele mai importante modele de serie și concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris? Automarket vă face un rezumat cu prezentarea video de la stand a fiecăruia.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Autonomia nu mai e (neapărat) o problemă: Opel Ampera-e anunță 500 de kilometri cu un "plin" de baterii

Opel își propune să revoluționeze piața de mașini electrice prin noul Ampera-e. Autonomia măsurată de ciclul de testare NEDC, folosit de toate mașinile din Europa, este de 500 de kilometri.
Joi, 25 August 2016 | Masini electrice si hibride

Electrică, dar cu performanțe de OPC: Opel Ampera-e va accelera în 3.2 secunde de la 0 la 50 km/h

Opel a anunțat că timpii 0-50 km/h și cei ai reprizelor 80-120 km/h vor fi asemănători celor bifați de versiunile OPC ale modelelor pe care le au germanii în gamă. Ampera-e va fi lansată în această toamnă și se vinde din 2017.

Tag-uri similare

Opel, Opel Ampera-e, Ampera-e, performante Opel Ampera-e
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru