Lexus LC Convertible Prototype a fost expus la Goodwood: versiunea de serie va fi lansată "în viitorul apropiat"

de Cornel Șocariciu
Vineri, 05.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat primele imagini cu noul LC Convertible Prototype. Vehiculul niponilor a fost expus la Goodwood Festival of Speed, iar oficialii constructorului spun că versiunea de serie va fi lansată în scurt timp.

La începutul acestui an, Lexus a expus LC Convertible Concept în cadrul Salonului Auto de la Detroit. În momentul prezentării, reprezentanții constructorului nipon au afirmat că proaspătul concept ar urma să stea la baza unei viitoare versiuni de serie.

Acum, oficialii Lexus mai fac un pas în direcția potrivită și expun Lexus LC Convertible Prototype, o versiune a conceptului prezentat în ianuarie mult mai apropiată de varianta de producție. Prototipul va putea fi admirat de toți cei care vor ajunge în aceste zile pe domeniul Lordului March, acolo unde se desfășoară Goodwood Festival of Speed.

Pentru moment, reprezentanții Lexus nu au oferit detalii suplimentare, însă au anunțat că versiunea de serie a lui LC Convertible Prototype va fi lansată "în viitorul apropiat".

"Goodwood Festival of Speed este un eveniment în cadrul căruia sunt puse în valoare cultura și istoria auto. Constructorul Lexus este onorat să se alăture acestui festival, iar eu sunt extrem de încântat că pot prezenta LC Convertible Prototype în același loc în care în 2016 lansam coupe-ul LC", adeclarat Koji Sato, vicepreședinte Lexus.

Prototipul pregătit de constructorul nipon va putea fi admirat nu doar în cadrul standului Lexus, ci și pe traseul de viteză amenajat pe domeniul Lordului Mach.

În perioada următoare, prototipul va fi implicat într-o serie de teste pe circuit pentru îmbunătățirea performanțelor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru