Lexus

Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus pregătește primul său model electric: conceptul va fi dezvăluit în luna octombrie

Primul model electric de la Lexus va fi o mașină din segmentul citadin, iar conceptul acesteia urmează să fie dezvăluit în luna octombrie, potrivit informațiilor din presa britanică.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte

Lexus LC Convertible Prototype a fost expus la Goodwood: versiunea de serie va fi lansată "în viitorul apropiat"

Lexus a publicat primele imagini cu noul LC Convertible Prototype. Vehiculul niponilor a fost expus la Goodwood Festival of Speed, iar oficialii constructorului spun că versiunea de serie va fi lansată în scurt timp.
Joi, 30 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus RX facelift, poze și detalii oficiale: modificări estetice minore și comportament dinamic îmbunătățit

Lexus a publicat primele imagini și detalii referitoare la SUV-ul RX facelift. Modelul constructorului nipon a primit o serie de modificări estetice, sisteme de siguranță moderne și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus va dezvolta un model electric pentru Europa: "Este prea devreme să spunem în ce segment va concura și când îl lansăm"

Lexus a confirmat că va dezvolta un model electric pentru piața europeană, însă oficialii au admis că este prea devreme pentru a stabili în ce segment va conura acesta și când va fi lansat.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Intern

Lexus UX este disponibil și în România: start de la 35.500 de euro pentru cel mai nou SUV compact premium lansat pe piață

Lexus UX poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul constructorului nipon este oferit atât într-o versiune cu motor pe benzină (UX 200), cât și într-o variantă cu sistem hibrid de propulsie (UX 250h). Prețul de pornire anunțat de producătorul japonez este de 35.453 de euro.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Modele noi

Lexus nu exclude lansarea unui SUV de performanță: UX este candidatul perfect

Lexus UX, cel mai mic SUV din gama constructorului japonez, ar putea primi o versiune de performanță. Pentru moment, cel mai puternic UX oferă 178 de cai putere mulțumită unui sistem hibrid de propulsie.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Lexus RC F facelift, imagini și detalii oficiale: rivalului lui BMW M4 va fi expus la Detroit

Lexus va expune versiunile RC F facelift și RC F Track Edition în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Japonezii propun o masă totală redusă, mici modificări la nivel estetic și un motor V8 de 5.0 litri cu 457 de cai putere.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Concepte

Primele imagini cu Lexus LC Convertible Concept: prototipul niponilor va fi expus la Detroit și anunță o versiune de serie

Lexus a publicat primele imagini cu viitorul concept LC Convertible. Prototipul va fi expus în premieră în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Lexus RC F Track Edition: elemente de caroserie inspirate din motorsport și peste 480 CP

Lexus a publicat prima fotografie teaser cu viitorul RC F Track Edition. Modelul producătorului japonez va primi o serie de elemente de caroserie inspirate din cele utilizate pe versiunea de circuit RC F GT3, dar și un motor V8 de 5.0 litri cu peste 480 CP.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | General

Rival pentru Lamborghini Urus: Lexus pregătește un SUV de 670 CP bazat pe conceptul LF-1 Limitless

La începutul anului, Lexus a prezentat conceptul LF-1 Limitless. Conform unor surse apropiate companiei, niponii vor lansa în 2021 o versiune de serie gata să concureze cu Lamborghini Urus. Varianta de producție a SUV-ului nipon va oferi 670 CP.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Sambata, 06 Octombrie 2018 | Industrie

Toyota se gândește să producă modele Lexus în China: “Este o oportunitate ce nu trebuie ratată”

Toyota ia în calcul producerea unor modele ale brandului Lexus în China, deși în trecut a refuzat categoric această posibilitate, potrivit unor surse din companie citate de agenția Reuters.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Septembrie 2018 | Modele noi

Lexus introduce camere video în loc de oglinzi laterale pe sedanul ES: imaginile, afișate în interiorul mașinii pe ecrane de 5 inch

Lexus a anunțat că sedanul ES va fi disponibil opțional din luna octombrie cu camere video în loc de oglinzi laterale, iar imaginile vor fi afișate în interiorul mașinii pe două ecrane de 5 inch.
Joi, 30 August 2018 | PARIS 2018

Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris

Lexus a publicat primele imagini și detalii referitoare la viitorul RC facelift. Coupe-ul constructorului nipon va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris și promite îmbunătățiri la nivelul ținutei de drum și modificări de design.
Vineri, 03 August 2018 | Industrie

Lexus vrea să-și mărească vânzările în Europa: țintă de 100.000 de unități pe an până în 2020

Lexus a anunțat că vrea să-și mărească vânzările din Europa. De la valoarea actuală de 75.000 de mașini pe an, Lexus vrea să crească la cel puțin 100.000 de unități vândute anual până în 2020.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Lexus trage un semnal de alarmă: “Piața nu este pregătită pentru mașinile electrice. Trebuie să ne uităm și la alte soluții”

Tehnologia mașinilor 100% electrice nu este încă pregătită să fie adoptată pe scară largă, susține șeful Lexus. Potrivit lui Yoshihiro Sawa, alte soluții mai bune pentru piața auto, în acest moment, sunt mașinile pe benzină, hibrizii sau vehiculele propulsate cu hidrogen.
Marti, 22 Mai 2018 | Modele noi

Lexus NX primește o ediție specială Sport: mici noutăți estetice și jante din aliaj de 18 inch

Lexus a anunțat lansarea unei ediții speciale Sport pentru SUV-ul NX, care primește câteva noutăți estetice cu tentă sportivă și noi jante din aliaj de 18 inch.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Modele noi

Lexus a înregistrat numele LQ: acesta ar putea fi atribuit versiunii de serie a conceptului Lexus LF-1 Limitless

Lexus a înregistrat numele LQ, iar presa internațională speculează că acesta ar putea fi utilizat pentru versiunea de serie a conceptului Lexus LF-1 Limitless.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Modele noi

Lexus a prezentat noua generație ES: dimensiuni mai mari, o platformă nouă și o versiune F Sport

Lexus a publicat primele imagini cu noua generație ES. Modelul producătorului nipon este construit pe o platformă nouă, are dimensiuni mai mari și vine cu o gamă revizuită de motorizări.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Lexus ES: debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Beijing

Lexus a publicat o imagine oficială cu noua generație ES. Modelul va fi expus în premieră în 25 aprilie în cadrul Beijing Motor Show și va fi disponibil și pe piața din Europa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru