Teasere noi pentru Lexus ES facelift. Sedanul de segment mediu debutează în 19 aprilie

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Japonezii de la Lexus au publicat un teaser video și o fotografie care anunță lansarea noului ES facelift. Debutul este programat pentru 19 aprilie.

Brand-ul de lux al japonezilor de la Toyota a lansat cea de-a șaptea generație a modelului ES în urmă cu trei ani. Acum, sedanul de segment mediu este pregătit pentru un facelift care ar urma să debuteze în 19 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Lexus a publicat acum două noi teasere. O fotografie care arată modificările (minore) aduse farurilor, dar și un scurt clip video care trădează partea din spate a noului ES facelift. Și aici, îmbunătățirile estetice sunt mai degrabă minore.

Cel mai probabil, constructorul japonez s-a concentrat mai mult pe habitaclu și pe departamentul tehnic.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, Lexus va prezenta oficial conceptul LF-Z Electrified. SUV-ul cu zero emisii anunță lansarea, până în 2025, a 20 de mașini echipate cu sisteme de propulsie hibrid, plug-in hybrid și 100% electrice.

Și Toyota a anunțat că aduce la Shanghai noul SUV electric dezvoltat împreună cu Subaru. Mașina prezentă la eveniment va fi un concept, modelul de serie urmând să fie lansat "în câțiva ani", potrivit unui oficial al producătorului nipon.

via Lexus

Comentarii (5)

  • Lexus ES, sedan de clasa medie? Sigur. Si IS-ul concureaza cu Golf.
    9 2
  • Vasilev
    3 lucruri care defineste Lexus : Fiabilitate net superioara clasei premium , ultra tehnologie , ultra calitate a asamblarii .....Lexus Amazing ;-) clar marca asta nube pentru cocalari si manelisti .
    6 3
  • Da, este sedan de clasa medie (in aceeasi clasa cu A6, seria 5 sau clasa E). Clasa mare este formata din LS, A8, clasa S sau seria 7. IS-ul este compact executive car, ce treaba are Golf-ul aici? Concurentii lui sunt A4, seria 3 si clasa C. Sper sa nu consideri si tu ca Passat , Mondeo sau Superb concureaza cu cele enumerate mai sus in clasa IS-ului ca nu au nici o legatura.
    4 1
  • @ @nume si AR Giulia e la concurenti. Nu stiu de ce e mereu omisa.
    2 0
  • @Vasilev Ai un Lexus ?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru