Lexus ES

Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Lexus ES facelift: îmbunătățiri estetice, mai multă tehnologie și versiune nouă ES 300h F Sport

Lexus a publicat primele informații și imagini cu noul ES facelift. Sedanul de clasă medie a primit câteva îmbunătățiri estetice, mai multă tehnologie, iar gama a fost extinsă cu o nouă versiune ES 300h F Sport.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Modele noi

Teasere noi pentru Lexus ES facelift. Sedanul de segment mediu debutează în 19 aprilie

Japonezii de la Lexus au publicat un teaser video și o fotografie care anunță lansarea noului ES facelift. Debutul este programat pentru 19 aprilie.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Siguranta

Euro NCAP a dezvăluit cele mai sigure mașini testate în 2018: Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo

Organizația Euro NCAP a anunțat că Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo au fost cele mai sigure mașini pe care le-a testat în 2018, în funcție de segmentul în care sunt poziționate.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Modele noi

Lexus introduce camere video în loc de oglinzi laterale pe sedanul ES: imaginile, afișate în interiorul mașinii pe ecrane de 5 inch

Lexus a anunțat că sedanul ES va fi disponibil opțional din luna octombrie cu camere video în loc de oglinzi laterale, iar imaginile vor fi afișate în interiorul mașinii pe două ecrane de 5 inch.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Modele noi

Lexus a prezentat noua generație ES: dimensiuni mai mari, o platformă nouă și o versiune F Sport

Lexus a publicat primele imagini cu noua generație ES. Modelul producătorului nipon este construit pe o platformă nouă, are dimensiuni mai mari și vine cu o gamă revizuită de motorizări.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Lexus ES: debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Beijing

Lexus a publicat o imagine oficială cu noua generație ES. Modelul va fi expus în premieră în 25 aprilie în cadrul Beijing Motor Show și va fi disponibil și pe piața din Europa.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu noua generație Lexus ES: modelul premium va sosi în Europa și va "redefini confortul pentru clienții de lux"

Lexus a publicat un teaser cu grila noi generații a modelului premium ES, care va fi prezentat în 25 aprilie și va sosi în Europa ca înlocuitor pentru GS, urmând să "redefinească confortul pentru clienții de lux".
Marti, 03 Aprilie 2018 | Modele noi

Lexus GS ar putea fi înlocuit pe piața europeană cu Lexus ES: vânzările slabe determină japonezii să schimbe strategia

Presa olandeza susține că Lexus GS va fi eliminat din gama de modele pentru Europa pentru a fi înlocuit de ES, care se comercializează în prezent în SUA, ca reacție la scăderea vânzărilor.
Marti, 14 August 2012 | Siguranta

Mercedes, Lexus şi Audi au obţinut rezultate slabe la noul test de siguranţă al institutului american IIHS

Mercedes-Benz C-Klasse, Audi A4 şi Lexus IS au obţinut cele mai proaste rezultate din primul lot de automobile testate în baza noii proceduri a americanilor de la IIHS. În contrast, Acura TL, Volvo S60 şi Infiniti G au fost singurele care au obţinut calificative bune.
Miercuri, 21 Martie 2012 | Modele noi

Noua grilă Lexus va fi introdusă şi pe modelele ES, LS şi LX

Lexus se pregăteşte să introducă noua sa grilă şi pe celelalte modele din gamă. Vor fi afectate de restilizarea forntală nava amiral LS, SUV-ul LX şi ES.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Industrie

Toyota face un recall de 3.8 milioane de unitati in SUA

O serie de accidente din SUA i-au facut pe cei de la Toyota sa porneasca un recall, care va schimba presul de la sofer pentru 3.8 milioane de unitati. Acesta este cel mai mare recall al constructorului japonez de pe piata din SUA.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, Toyota Prius, Lexus IS, Toyota recall, Toyota Camry, Lexus ES, Toyota Tundra, Lexus recall, Toyota Avalon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru