Toyota Camry

Luni, 23 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota a prezentat Camry Hybrid facelift: mici noutăți estetice și tehnologii de siguranță îmbunătățite

Toyota a lansat Camry Hybrid facelift. Sedanul de clasă medie dezvoltat de niponi mizează acum pe o serie de mici modificări de design și pe îmbunătățiri la interior. Motorizarea hibrid de 2.5 litri cu 218 CP nu a suferit modificări.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noul Toyota Camry este aici: sedanul hibrid de segment mediu dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 l/100 km

Toyota Camry a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar de anul viitor va ajunge și în showroom-urile europene. Noul sedan de segment mediu este un hibrid ce combină un motor pe benzină de 2.5 litri cu unul electric. Ansamblul dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 litri la 100 de kilometri.
Joi, 21 Iunie 2018 | Modele noi

Adio, Avensis! Bine ai revenit, Camry! Toyota anunță oficial reintroducerea sedanului de segment mediu în Europa

Toyota Camry va reveni începând cu anul 2019 în portofoliul european al constructorului japonez, la 14 ani de la eliminarea sa din gamă.
Marti, 10 Ianuarie 2017 | Modele noi

Toyota Camry, sedanul cu care japonezii au cucerit America, se reinventează

Toyota a dezvăluit imagini și informații cu modificările operate pe celebrul model american Camry. Acesta este cel mai vândut sedan din SUA.
Marti, 03 Februarie 2015 | General

VIDEO: Reclamele auto de la Super Bowl 2015

Automarket a adunat pentru voi reclamele auto de la Super Bowl. Și în acest an, evenimentul sportiv american a atras atenția constructorilor auto. Toți producătorii s-au întrecut în spoturi inteligente și amuzante.
Luni, 01 Septembrie 2014 | General

Tombolă la o fabrică Toyota SUA: Camry-ul cu numărul 10.000.000, făcut cadou unui angajat

Fabrica Toyota din Georgetown a aniversat producţia a zece milioane de unităţi Camry din 1988 până în prezent printr-o tombolă dedicată angajaţilor. Câştigătorul a primit cadou exemplarul aniversar.
Joi, 19 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota l-ar putea înlocui pe Avensis cu un model hibrid

Deoarece vânzările lui Avensis sunt în scădere, iar o versiune hibridă nu este în plan, analiştii auto spun că Toyota va renunţa la Avensis în 2018. Reprezentanţii Toyota au confirmat tangenţial informaţia, spunând că Avensis nu va primi o versiune hibridă, dar că vor lansa o berlină de segment D cu sistem de propulsie hibrid.
Vineri, 30 August 2013 | Video

VIDEO: Cum îşi răsplăteşte Toyota clientul cu numărul 50 de milioane din SUA

Toyota a decis să îşi răsplătească cu vârf şi îndesat clientul cu numărul 50 de milioane pe piaţa din SUA. Pentru asta a înscenat o surpriză, cu un deznodământ foarte fericit pentru norocosul proprietar.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Industrie

TOP 12 Cele mai vândute mașini din lume în 2011

Un model Toyota, unul Hyundai și unul al unei mărci obscure din China domină topul celor mai vândute mașini ale anului 2011 în lume.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Toyota va introduce injecţie directă şi turbo pe motoarele sale

Toyota va oferi în următorii ani propulsoare cu patru cilindri, echipate cu turbo şi sistem de injecţie directă. Nu va lipsi nici sistemul start-stop, care va îmbunătăţi consumul urban.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Industrie

Toyota face un recall de 3.8 milioane de unitati in SUA

O serie de accidente din SUA i-au facut pe cei de la Toyota sa porneasca un recall, care va schimba presul de la sofer pentru 3.8 milioane de unitati. Acesta este cel mai mare recall al constructorului japonez de pe piata din SUA.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, Toyota Prius, Lexus IS, Toyota recall, Toyota Camry, Lexus ES, Toyota Tundra, Lexus recall, Toyota Avalon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru