Toyota Tundra

Duminica, 07 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Toate modelele Toyota și Lexus vor primi sisteme multimedia noi până în 2025

Grupul nipon de automobile a anunțat că mașinile sale vor primi un sistem multimedia revizuit începând din 2022. Toyota plănuiește ca întreaga sa gamă de automobile, care include și marca premium Lexus, să aibă acest sistem montat până în 2025.
Duminica, 15 Mai 2016 | General

Ce primești cadou dacă ai parcurs 1.6 milioane de kilometri cu un Toyota? Un Toyota de ultimă generație, bineînțeles

Un american a parcurs un milion de mile (1.6 milioane de km) cu mașina sa, un Toyota Tundra din anul 2007. Drept răsplată pentru performanța sa, Toyota i-a făcut cadou un Tundra complet nou și i-a cerut vechea mașină pentru analize amănunțite.
Duminica, 14 Octombrie 2012 | General

Toyota Tundra a remorcat naveta Endeavour pe ultimul ei drum

NASA a scos la pensie navetele spațiale și le-a trimis în diverse muzee. Naveta Endeavour va fi expusă în California Science Centre, iar Toyota a profitat pentru a da o mână de ajutor.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Industrie

Toyota face un recall de 3.8 milioane de unitati in SUA

O serie de accidente din SUA i-au facut pe cei de la Toyota sa porneasca un recall, care va schimba presul de la sofer pentru 3.8 milioane de unitati. Acesta este cel mai mare recall al constructorului japonez de pe piata din SUA.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, Toyota Prius, Lexus IS, Toyota recall, Toyota Camry, Lexus ES, Toyota Tundra, Lexus recall, Toyota Avalon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru