Teaser video pentru noul SUV electric Toyota. Debutează în 19 aprilie sub formă de concept

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat un teaser video cu noul SUV electric care urmează să debuteze în 19 aprilie. Acesta este dezvoltat pe o arhitectură dedicată, construită împreună cu cei de la Subaru.

În urmă cu aproape o lună, japonezii de la Toyota au confirmat lansarea unui nou SUV electric. Acesta ar urma să debuteze (sub formă de concept) în 19 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul nipon a publicat acum un teaser video care trădează partea frontală a noului model. Se pot observa câteva detalii, inclusiv emblema albastră (semn că este un model cu zero emisii) sau lipsa unei grile convenționale.

Noul SUV electric este dezvoltat pe o arhitectură dedicată, e-TNGA, pe care Toyota a construit-o împreună cu Subaru. Tocmai de aceea, acest SUV cu zero emisii (de segment mediu) va avea un corespondent și în portofoliul Subaru.

Așa cum spuneam, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai vom face cunoștință cu conceptul. Modelul de serie va fi lansat "în câțiva ani", potrivit lui Matt Harrison, director de vânzări și marketing în cadrul Toyota Europa.

via Toyota

Comentarii (1)

  • Conceptele nu debutează! Cel mult, se lansează, sau, sunt prezentate presei. Alt rol nu au. Un debut, ar presupune un început de vânzări, ceea ce nu e cazul, la un concept.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru