Primul teaser video cu viitorul Lexus IS: modelul va fi prezentat în 16 iunie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 12.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat primul teaser video dedicat viitorului IS. Sedanul de clasă medie va fi prezentat în 16 iunie, însă conform unor surse apropiate companiei, modelul nu va fi comercializat și în Europa.

Lexus a publicat la începutul lunii iunie o imagine teaser cu noua generație IS. Inițial, lansarea modelului a fost programată pentru 9 iunie, însă din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2, reprezentanții Lexus au decis să amâne evenimentul.

Acum, oficialii producătorului nipon au publicat primul teaser video dedicat viitorului IS și au anunțat că evenimentul de prezentare a fost reprogramat pentru data de 16 iunie.

Cel mai probabil, viitorul IS va miza pe o serie de modificări generoase la nivel estetic, dar și pe o mulțime de îmbunătățiri pentru interior. Cu toate acestea, există voci care spun că noua generație a sedanului de clasă medie nu va fi disponibilă pe piața din Europa.

Potrivit unor surse apropiate companiei, motivul oficial este reprezentat de scăderea puternică a vânzărilor de modele sedan în Europa, iar acest lucru a afectat inevitabil și performanțele lui IS.

În 2014, Lexus IS a înregistrat aproape 10.000 de comenzi în Europa, însă la finalul anului 2019, numărul livrărilor a fost de doar 3.300 de unități.

Comentarii (4)

  • Au amanat din cauza protestelor din SUA, nu a covid-19, s-au aliniat la aceasta noua super miscare " Life black matter ", celelalte vieti conteaza mai putin, cel putin in aceste momente.

    Oricum, n-am inteles amanarea, pe 9 iunie era programata, probabil s-au gandit sa agate clienti in plus, afro-americani desigur.
    13 6
  • ^Exact. De parca acum nu mai e pandemie.
    7 2
  • Jupiter Zeus Grecee
    !Era si normal sa nu fie adus in Europa Sedanul Lexus IS generatia noua deoarece vanzarile de Sedan sunt cam Slabute in scadere din Marca Lexus ma refer ! doar clientii prefera mai Degraba Hatchback compact sau suv-uri de clasa mica sau crossovere mari cu 8 locuri LoL :) :) :p ;P
    0 6
  • someone
    pacat, urma sa fie un model interesant ca si competitor al triadei . 2.0 turbo 230, 3.5 v6 260, 3.5 v6 315, si apoi urmau hybrizii si varianta f de cca 420 cai turbati
    macar alte piete se vor bucura de o altfel de abordare in clasa medie
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru