Primul teaser cu noua generație Lexus IS: sedanul premium va fi prezentat în 9 iunie

de Daniel Popescu, Foto: Lexus
Marti, 02.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat un teaser pentru noua generație a sedanului premium IS, iar prezentarea oficială a fost programată pentru 9 iunie.

Lexus a anunțat că noua generație a modelului IS va fi dezvăluită oficial în 9 iunie. Până la prezentarea oficială de peste o săptămână, constructorul japonez a publicat un teaser misterios cu partea din spate a modelului.

Imaginea oferă o perspectivă asupra formei caroseriei, dar mai ales a difuzorului montat sub bara de protecție.

Sedanul premium de segment mediu va primi de asemenea o semnătură LED pentru stopuri sub forma unei bare orizontale, cu un design foarte apropiat de cel întâlnit și pe SUV-ul compact Lexus UX.

Cel mai probabil, noua generație Lexus IS va beneficia de noutăți majore de design, mai ales că facelift-ul din urmă cu patru ani nu a introdus îmbunatățiri vizibile la acest capitol.

La interior, este de așteptat ca IS să beneficieze de sistemul de infotainment cu ecran touch de 10.25 inch care și-a făcut deja debutul pe alte trei modele ale brandului premium al celor de la Toyota, și anume LS, ES și UX.

Vânzările Lexus IS au scăzut constant în Europa în ultimii ani. De la un vârf de aproape 10.000 de unități în 2014, sedanul premum a avut aproape 3.300 de clienți în 2019, iar în primele patru luni ale acestui an s-a comercializat în numai 547 de unități.

Via Auto Express

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru