Sedan

Vineri, 08 Decembrie 2023 | Intern

Românii preferă sedan-urile atunci când cumpără o mașină second-hand

Potrivit platformei de verificare online CarVertical, sedan-urile sunt cele mai căutate mașini pe piața second-hand din România.
Sambata, 17 Iunie 2023 | Modele noi

Italienii prezintă noul Aehra Sedan, un rival electric pentru Porsche Taycan

Compania italiană Aehra a dezvăluit oficial cel de-al doilea model de serie al său, botezat simplu, Sedan. Noul model promite să fie un rival electric pentru Porsche Taycan și primește o baterie capabilă să ofere o autonomie de 800 de kilometri.
Joi, 18 August 2022 | Modele noi

Ce mașini se mai lansează în China: noul MG7 este un sedan cu 257 CP

Chinezii de la SAIC au publicat primele imagini și informații cu vârful de gamă MG7. Sedanul este destinat pieței din China și vine cu motorizări, pe benzină, de până la 257 de cai putere.
Joi, 11 August 2022 | Modele noi

Toyota prezintă noul Yaris Ativ. În Europa ar fi un rival pentru Dacia Logan

Toyota a prezentat noul Yaris Ativ în Thailanda. Sedanul este construit în această țară, dar urmează să fie exportat în alte 35 de piețe emergente. Dacă s-ar vinde în Europa ar fi un rival pentru Dacia Logan.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Modele noi

Viitorul Peugeot 408 a parcurs deja peste 1.000.000 de km în teste

Peugeot a publicat două imagini cu viitorul 408, acoperit desigur cu camuflaj. Modelul francez se află în ultima fază de teste înaintea lansării, eveniment programat pentru data de 22 iunie.
Miercuri, 30 Martie 2022 | Industrie

Alfa Romeo pregătește două noi SUV-uri și un sedan, toate premium și de mari dimensiuni

Potrivit șefului Alfa Romeo, constructorul italian de automobile va lansa, în 2027, două noi SUV-uri și un sedan, toate de mari dimensiuni. Acestea vor concura cu BMW X5, X6 și Seria 7.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Volvo nu renunță la modelele sedan și break: "Vor fi și mai atrăgătoare"

Potrivit șefului Volvo, modelele sedan și break nu vor dispărea prea curând din portofoliul mărcii suedeze. Mai mult, viitoarea generație a modelelor S și V va fi și mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a publicat primul clip video cu prototipul viitorului M3: nemții oferă detalii din timpul testelor

BMW a publicat un clip realizat în timpul testelor cu prototipul viitorului M3. Noua generație a sedanului de performanță va fi prezentată în luna septembrie și va fi disponibilă atât în versiune cu roți motrice spate, cât și într-o variantă cu tracțiune integrală.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Mercedes a prezentat AMG E63 sedan și AMG E63 T-Modell facelift: noutăți estetice, sistem de infotainment MBUX și suspensie modificată

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la AMG E63 sedan și AMG E63 T-Modell facelift. Ambele versiuni vor fi echipate cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri disponibil în variante de 571 CP și 612 CP.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat M5 și M5 Competition facelift: noutăți estetice și ecran central de 12.3 inch pentru versiunile de performanță

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la M5 și M5 Competition facelift. Nemții au pregătit o serie de modificări exterioare și câteva noutăți la interior. Motorul V8 de 4.4 litri va fi disponibil în versiuni de 600 CP și 625 CP.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Lexus a prezentat noul IS: sedanul premium primește modificări de design și suspensii îmbunătățite, dar nu va mai fi disponibil și în Europa

Lexus a prezentat noua generație IS. Modelul de clasă medie mizează pe o serie de noutăți la exterior, pe o suspensie ceva mai rigidă și pe câteva îmbunătățiri la nivelul sistemelor de siguranță și asistență. Cu toate acestea, noul Lexus IS nu va mai fi disponibil și în Europa.
Luni, 15 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul plug-in hybrid din istoria Maserati: noul Ghibli Hybrid va fi prezentat în 15 iulie

Maserati Ghibli Hybrid, primul plug-in hybrid al producătorului italian, va fi prezentat în 15 iulie. Conform zvonurilor, modelul ar urma să ofere 330 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Lexus IS: modelul va fi prezentat în 16 iunie

Lexus a publicat primul teaser video dedicat viitorului IS. Sedanul de clasă medie va fi prezentat în 16 iunie, însă conform unor surse apropiate companiei, modelul nu va fi comercializat și în Europa.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

BMW Seria 5 facelift: modificări exterioare minore, îmbunătățiri pentru interior și două versiuni plug-in hybrid

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la Seria 5 facelift. Modelul de clasă mare beneficiază de o serie de modificări la nivel estetic și de o gamă generoasă de motorizări diesel, benzină și plug-in hybrid. Totodată, nemții propun și o mulțime de noutăți la nivelul sistemelor de siguranță și asistare.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | Modele noi

Primul sedan al chinezilor de la Lynk&Co, dezvăluit complet: interior modern, platformă Volvo și versiune hibridă

Lynk&Co, brandul auto lansat recent de Geely, a publicat noi imagini oficiale cu interiorul și exteriorul sedanului 03, alături de specificațiile tehnice. Chinezii spun că Lynk&Co 03 îmbină eleganța și confortul cu agilitatea și caracterul sportive, iar interiorul este unul modern cu elemente de calitate.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Polestar 2 este așteptat pentru lansare în 2019: peste 400 de cai putere și autonomie de circa 600 de kilometri

Polestar 2, al doilea model al brandului de performanță de la Volvo, va fi lansat pe piață în 2019. Noul model electric va avea peste 400 de cai putere și o autonomie de circa 600 de kilometri, potrivit informațiilor prezentate de șeful de operațiuni al companiei.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar XJ50: ediție aniversară la 50 de ani de la lansarea celebrului sedan britanic

Jaguar celebrează 50 de ani de la apariția sedanului său XJ cu ediția specială XJ50. Noul model este echipat cu un motor diesel de 3.0 litri ce dezvoltă 300 de cai putere.
Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua creație a lui Giugiaro: conceptul Sybilla este un sedan electric ce va fi prezentat la Geneva

Designerul Giorgetto Giugiaro va veni la Salonul Auto de la Geneva alături de conceptul Sybilla, un sedan electric ce a fost dezvoltat împreună cu Envision, o companie din domeniul managementului energiei.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Intern

Preţuri Audi A3 Sedan: de la 29.381 euro pentru cea mai mică berlină Audi

Audi a anunţat astăzi preţurile din România pentru noul A3 Sedan. Preţurile încept de la 29.381 euro pentru varianta 2.0 TDI în echiparea Attraction.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Feature

Am văzut de aproape noul Mazda3 la Londra: între Kodo şi Zoom-Zoom

În 25 iunie 2003, prima generaţie Mazda3 ieşea de pe linia de producţie a uzinei Hofu din Japonia. În 27 iunie 2013, la exact 10 ani de la acel moment, al treilea Mazda3 s-a prezentat în faţa noastră la Londra.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Opel, Hyundai, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru