Jaguar XJ50: ediție aniversară la 50 de ani de la lansarea celebrului sedan britanic

de Petre Barac
Miercuri, 25.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar celebrează 50 de ani de la apariția sedanului său XJ cu ediția specială XJ50. Noul model este echipat cu un motor diesel de 3.0 litri ce dezvoltă 300 de cai putere.

2018 reprezintă o bornă importantă pentru Jaguar, care celebrează 50 de ani de la apariția modelului XJ, nava-amiral a producătorului britanic.

Evenimentul aniversar a fost precedat de o mulțime de zvonuri privind viitorul acestui model, despre care s-a spus chiar că ar putea să fie “scos la pensie”.

Britanicii au prezentat acum Jaguar XJ50, o ediție specială ce marchează jumătate de secol de la lansarea primului model XJ în 1968.

Dezvăluit cu ocazia Salonului Auto de la Beijing ce se desfășoară zilele acestea, noul XJ50 a fost echipat cu un motor diesel de 3.0 litri ce dezvoltă 300 de cai putere.

În plus, modelul beneficiază de jante speciale Venom de 20 de inch, binecunoscuta grilă frontală și elemente de design ce subliniază aniversarea celor 50 de ani de activitate a modelului.

Fără să ofere detalii despre lansarea în Europa, Jaguar a anunțat că noul XJ50 va fi vândut în Marea Britanie pentru un preț de pornire de circa 74.000 de lire sterline.

Via Jaguar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru