Primul plug-in hybrid din istoria Maserati: noul Ghibli Hybrid va fi prezentat în 15 iulie

de Cornel Șocariciu
Luni, 15.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati Ghibli Hybrid, primul plug-in hybrid al producătorului italian, va fi prezentat în 15 iulie. Conform zvonurilor, modelul ar urma să ofere 330 de cai putere.

Anul acesta, Maserati pregătește o mulțime de noutăți pentru fani. Italienii vor lansa noul supercar MC20, dar și versiuni îmbunătățite pentru Levante, Quattroporte și Ghibli.

Mai mult decât atât, viitorul Ghibli facelift va primi și o variantă plug-in hybrid. Denumirea comercială a noii versiuni va fi Ghibli Hybrid, iar prezentarea oficială va avea loc în 15 iulie.

Inițial, evenimentul dedicat lansării lui Ghibli Hybrid a fost programat pentru luna aprilie în cadrul Salonului Auto de la Beijing, însă italienii au fost nevoiți să anuleze prezentarea din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

La nivel estetic, italienii vor pregăti mici modificări. Viitorul Ghibli Hybrid va miza pe o grilă frontală nouă, capota ar urma să fie restilizată, în timp ce spoilerele vor "suferi" și ele mici transformări.

Conform zvonurilor, sistemul plug-in hybrid pregătit de Maserati va fi alcătuit dintr-un motor pe benzină de 2.0 litri și un motor electric. În total, sistemul PHEV ar urma să livreze 330 de cai putere.

Primul plug-in hybrid din istoria Maserati va intra pe linia de asamblare până la finalul anului curent.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru