Ghibli

Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Maserati spune adio motorului V8 cu două ediții limitate pentru Ghibli și Levante

Maserati urmează să renunțe definitiv la motorul V8 în acest an, lucru care anunță un sfârșit de epocă pentru marca italiană. Cu această ocazie, constructorul italian va lansa două ediții speciale pentru modelele Ghibli și Levante, ca un ultim omagiu adus motorului V8.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediție specială pentru Maserati Ghibli și Levante, tribut adus primei femei care a concurat în F1

Maserati prezintă ediția specială FTributo pentru modelele Ghibli și Levante. Aceasta este un tribut adus Mariei Teresa De Filippis, prima femeie care a concurat într-un mare premiu de Formula 1.
Joi, 11 August 2022 | Industrie

Adio, Maserati Ghibli! Rivalul lui BMW Seria 5 iese din gamă. Italienii vor renunța și la motoarele V8

Constructorul italian va renunța la modelul Ghibli în 2024. Totodată, va elimina motoarele V8 în anii următori.
Joi, 03 Februarie 2022 | Modele noi

Ediție specială MC Edition pentru Maserati Ghibli, Levane și Quattroporte echipate cu motor V8

Constructorul italian de automobile anunță o ediție specială MC Edition pentru modelele Ghibli, Levante și Quattroporte echipate cu motor V8. Acestea vor fi disponibile în Europa începând cu luna februarie.
Vineri, 23 Aprilie 2021 | Industrie

Maserati prezintă ediția specială F Tributo pentru Ghibli și Levante

Maserati sărbătorește 95 de ani de la debutul său în motorsport prin lansarea unui ediții speciale F Tributo pentru modelele Ghibli și Levante.
Luni, 10 August 2020 | Modele noi

Maserati Ghibli și Quattroporte primesc versiuni de performanță Trofeo cu motor V8 de 580 de cai putere. Noutăți și pentru Levante Trofeo

Maserati a prezentat versiunile de performanță Trofeo pentru Ghibli și Quattroporte, care vor utiliza motorul V8 de 3.8 litri și 580 de cai putere. În plus, italienii au pregătit noutăți și pentru actualul Levante Trofeo.
Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarele Maserati Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo: versiunile de performanță ar urma să fie echipate cu un V8 de 4.0 litri

Maserati a publicat prima imagine teaser cu viitoarele Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo. Gama de performanță va fi prezentată în 10 august.
Joi, 16 Iulie 2020 | Modele noi

Maserati a prezentat Ghibli facelift: modelul italian este disponibil în variantă mild-hybrid cu 330 CP

Maserati a publicat primele imagini și detalii referitoare la Ghibli facelift. Pentru moment, italienii oferă doar versiunea Ghibli Hybrid. Primul model electrificat al companiei este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri, un compresor electric și un sistem mild-hybrid la 48V.
Marti, 14 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Update: Un nou teaser video cu viitorul Maserati Ghibli Hybrid: modelul italian va fi prezentat în 16 iulie

Maserati continuă campania de promovare a noului Ghibli Hybrid. De această dată, italienii au publicat un teaser video care oferă imagini cu grila frontală a noului model.
Joi, 09 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Teaser foto cu viitorul Maserati Ghibli Hybrid: primul plug-in hybrid al constructorului italian va fi prezentat în 16 iulie

Maserati a amânat cu încă o zi lansarea lui Ghibli Hybrid. Primul plug-in hybrid al companiei va fi prezentat în 16 iulie, iar surse apropiate companiei spun că sistemul de propulsie cu încărcare la priză va livra circa 330 de cai putere.
Luni, 15 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul plug-in hybrid din istoria Maserati: noul Ghibli Hybrid va fi prezentat în 15 iulie

Maserati Ghibli Hybrid, primul plug-in hybrid al producătorului italian, va fi prezentat în 15 iulie. Conform zvonurilor, modelul ar urma să ofere 330 de cai putere.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul hibrid din istoria Maserati: Ghibli Hybrid ar putea fi prezentat oficial în 21 aprilie

Versiunea plug-in hybrid a lui Maserati Ghibli va fi prezentată în data de 21 aprilie, la Beijing, potrivit unor surse din cadrul companiei. În 2019, constructorul anunțase că Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din istoria sa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Modele noi

Maserati lansează ediția specială Royale pentru Quattroporte, Levante și Ghibli: producție de doar 100 de exemplare

Maserati a lansat ediția specială Royale pentru modelele Quattroporte, Levante și Ghibli. Producția va fi limitată la 100 de exemplare, iar clienții vor putea alege între două nuanțe pentru caroserie: Blu Royale și Verde Royale.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Industrie

Sărbătoare la Maserati: producția modelului Ghibli a ajuns la 100.000 de exemplare

Maserati Ghibli a atins o producție totală de 100.000 de unități în cadrul uzinei italiene din Grugliasco. Exemplarul cu numărul 100.000 este un Ghibli S Q4 în echiparea GranSport și va ajunge în posesia unui client din Italia.
Marti, 25 Septembrie 2018 | Modele noi

Maserati prezintă ediția specială Ghibli Ribelle: producție limitată la 200 de exemplare, iar vânzările încep în octombrie

Maserati a dezvăluit modelul Ghibli Ribelle, o versiune specială ce va fi produsă în doar 200 de exemplare. Vânzările sunt programate să înceapă în luna octombrie.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Maserati prezintă modelele Ghibli, Quattroporte și Levante în varianta Nerissimo Edition: serie limitată ce emană eleganță și sportivitate

Maserati a venit la Salonul Auto de la Geneva cu modelele Ghibli, Quattroporte și Levante, dar nu oricum, ci în seria limitată Nerissimo Edition, o ediție specială care inspiră eleganță și sportivitate.
Marti, 05 Aprilie 2016 | O lume nebuna

Pur și simplu dureros: un Ferrari și 10 Maserati-uri, chinuite pe 2000 de kilometri de drumuri forestiere în Himalaya

Un miliardar chinez și 10 angajați ai săi au decis să parcurgă cei 2000 de kilometri care leagă provinciile Sichuan și Tibet cu 11 mașini de lux, printre care un Ferrari F12. Problema e că "șoseaua" este de fapt un drum forestier, iar 6 mașini au "murit" pe parcursul expediției.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Industrie

Reuters: Maserati oprește producția pentru o săptămână la fabrica lui Ghibli și Quattroporte

Fabrica Maserati din Grugliasco va opri producția timp de o săptămână în luna noiembrie pentru a regla diferența dintre stocuri și cerere, titrează Reuters.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Maserati Ghibli aniversează centenarul mărcii cu o ediţie specială oferită în SUA

Celebrul catalog de Crăciun al magazinului Neiman Marcus din SUA va găzdui o ediţie aniversară a lui Maserati Ghibli, limitată la doar 100 de unităţi, care celebrează centenarul mărcii italiene.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Intern

Preţuri Maserati Ghibli în România: start de la 67.700 euro

Ghibli, propunerea celor de la Maserati pentru segmentul lui Seria 5, E-Klasse şi A6, a sosit oficial în România. Preţurile pornesc de la 67.700 euro pentru versiunea cu motor V6 diesel de 275 CP.

Tag-uri similare

Maserati, Quattroporte, Maserati Ghibli, Ghibli, modele noi Maserati, noutati Maserati, poze Maserati
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru