Maserati Ghibli aniversează centenarul mărcii cu o ediţie specială oferită în SUA

de Sebastian Toma
Joi, 09.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebrul catalog de Crăciun al magazinului Neiman Marcus din SUA va găzdui o ediţie aniversară a lui Maserati Ghibli, limitată la doar 100 de unităţi, care celebrează centenarul mărcii italiene.

Esential 95.000 de dolari este preţul unui Maserati Ghibli Q4 în ediţia aniversară oferită în catalogul Neiman Marcus.
Maserati Ghibli S Q4 va fi vedeta auto a ediţiei 2014 a Catalogului de Crăciun Neiman Marcus, ajuns la ediţia numărul 88. Respectivul model al mărcii italiene va fi o ediţie specială care aniversează centenarul Maserati şi va costa 95.000 de dolari pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Oficialii Maserati din Europa nu au anunţat o ediţie similară pentru piaţa europeană, lucru neobişnuit din moment ce vorbim despre aniversarea a 100 de ani de la fondarea mărcii italiene. Prestigiosul catalog este cunoscut pentru cadourile excentrice pe care le oferă, incluzând în anii trecutţi modele precum Aston Martin Vanquish Volante, McLaren MP4-12C Spider şi Ferrari FF. Cea mai puţin exclusivistă maşină inclusă în acest catalog a fost Chevrolet Camaro Cabriolet Neiman Marcus Edition, care costa 75.000 de dolari în 2010.

Fotoreportaj: Bijuteriile coroanei Maserati

Ediţia specială a lui Maserati Ghibli are o nuanţă specială, Grigio Maratea, jante din aliaj de 20 inch echipate cu capace speciale care marchează centenarul mărcii, etriere de culoare roşie şi o grilă frontală cu fundal fumuriu.

La inteiror, modelul are tapiţerie din piele într-o nuanţă specială de bej, tetiere cu cusătură neagră contrastantă şi pedale sport din inox. Ornamentele de la bord sunt piano black şi fiecare exemplar este marcat cu o plăcuţă centrală. Pachetul este completat de un sistem audio Bowers&Wilkins de 1.280 waţi. Comenzile se vor deschide în data de 22 octombrie.

Maserati îşi conservă exclusivitatea: italienii nu vor vinde mai mult de 75.000 de maşini pe an

Ghibli este propunerea Maserati în sectorul premium al segmentului E. Aici găsiţi testul nostru cu Maserati Ghibli.

Maserati ia în considerare lansarea unui nou model după ce comenzile s-au triplat în primele trei luni ale anului curent

Urmareste Automarket

Versiunea Q4 a lui Ghibli are tracţiune integrală şi este echipată cu o motorizare V6 twin-turbo de 3.0 litri, care asigură 410 CP şi 550 Nm.

Acest model poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde şi să atingă o viteză maximă de 284 km/h. În plus faţă de modelul stadard, ediţia specială aniversară a lui Ghibli prezintă o listă lungă de dotări care au fost bifate din lista de opţionale, cum ar fi scaune încălzite faţă-spate, pornire de la distanţă, pedale reglabile electric, volan încălzit, diuze spălare parbriz încălzite, senzori de ploaie, acces fără cheie şi parasolar spate acţionat electric, pe lângă celelalte dotări ale lui Ghibli.

Via NeimanMarcus | Maserati

Comentarii (1)

  • Trebuie sa ne grabim sa ne inscrriem pe lista, pentru ca nu se vor fabrica decat 75000 Maserati pe an.

    Oare cate masini au vandut ei in anul 2013 ?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru