Modele noi Maserati

Marti, 06 August 2019 | Industrie

Maserati are vânzări “dezamăgitoare” în 2019, dar speră la profit din 2020: 10 modele noi sau revizuite vor fi lansate în următorii 4 ani

Maserati a înregistrat pierderi de 119 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, producția fiind redusă ca urmare a vânzărilor “dezamăgitoare”. Italienii speră totuși să treacă pe profit de anul viitor. În următorii 4 ani, Maserati pregătește 10 modele noi sau revizuite.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Maserati Ghibli aniversează centenarul mărcii cu o ediţie specială oferită în SUA

Celebrul catalog de Crăciun al magazinului Neiman Marcus din SUA va găzdui o ediţie aniversară a lui Maserati Ghibli, limitată la doar 100 de unităţi, care celebrează centenarul mărcii italiene.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Industrie

Maserati îşi conservă exclusivitatea: italienii nu vor vinde mai mult de 75.000 de maşini pe an

Deşi Maserati vrea să îşi crească vânzările peste pragul de 50.000 de unităţi pe an până în 2018, italienii nu vor să piardă exclusivitatea mărcii, aşa că vor limita numărul de maşini vândute la 75.000 de unităţi pe an.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Maserati ia în considerare lansarea unui nou model după ce comenzile s-au triplat în primele trei luni ale anului curent

Italienii de la Maserati iau în considerare lansarea unui nou model sport, titrează Bloomberg. Vestea vine după ce comenzile mărcii s-au triplat în primele trei luni ale anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2013.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Maserati Ghibli va debuta la Shanghai alături de un Quattroporte de 330 CP

Maserati va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai versiunea de serie a lui Ghibli, alături de versiunea V6 de 330 CP a lui Quattroporte.
Vineri, 22 Martie 2013 | Modele noi

Maserati vrea să construiască un nou supercar pe platforma noului LaFerrari

Italienii de la Maserati vor să repete experienţa MC12 în compania platformei lui Ferrari LaFerrari. Doar 50 de exemplare ale acestui model vor fi construite, spun englezii de la Car.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Autoipoteze

Maserati ar putea crea un rival pentru Porsche 911 Turbo

Potrivit unor surse, Maserati pregăteşte un rival pentru Porsche 911 Turbo. Acesta va avea motorul amplasat central şi este aşteptat să debuteze în 2015.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Maserati ar putea oferi un SUV şi o nouă berlină

Viitorul SUV de la Maserati nu va folosi un motor V12 de la Ferrari, ci va fi echipat tot cu un motor V8. Constructorul italian va lansa şi o berlină de clasă mare, care va rivaliza partea premium a segmentului E.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Maserati ar putea oferi un SUV în gama sa din 2012

Conceptul Kubang de la Maserati ar putea prinde viaţă în 2012. Modelul va costa aproximativ 100.000 de euro şi va fi primul SUV al mărcii Maserati.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

GALERIE FOTO: Iată cel mai uşor şi cel mai rapid Maserati de stradă

Maserati a dezvelit noul GrandTurismo S MC Stradale la Salonul Auto de la Paris. Acesta este cea mai uşoară şi cea mai rapidă creaţie a italienilor destinată drumurilor publice.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Următorul Maserati Quattroporte nu va fi mai mare, ci mai uşor

Viitoarea generaţie a lui Maserati Quattroporte îşi va păstra dimensiunile şi grila faţă şi va primi un sistem de tracţiune integrală şi motorizări mai eficiente, toate pe o caroserie mai uşoară.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Maserati testează un nou model pe platforma lui GranTurismo

Italienii de la Maserati pregătesc ceva nou pentru clienţii lor pe platforma unui GranTurismo. Momentan, singurul indiciu este evacuarea finală, amplasată diferit faţă de versiunea standard a acestui model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Iunie 2010 | Modele noi

Maserati va oferi tracţiune integrală şi un sistem stop-start pe viitorul Quattroporte

Viitoarea generaţie a lui Maserati Quattroporte va fi echipată cu un sistem Stop-Start şi va consuma cu aproximativ 25% mai puţin decât actualul model, iar unele versiuni ar putea avea tracţiune integrală.

Tag-uri similare

Maserati, Maserati Quattroporte, Quattroporte, modele noi Maserati, vanzari Maserati, productie Maserati
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru